Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fıkra

Ceday

Öne çıkan mesajlar

BERBER SIRASI

Adam en yogun saatte berbere girip sorar.
"Ne zaman bana sira gelir?"
Berber, "Iki saat sonra," der.
Adam cikar gider.

Uc gun sonra ayni adam berbere girip sorar:
Berber, "Bir bucuk saat kadar," der
Adam cikar gider. Bir hafta sonra yine ayni manzara:

Berber: "En az bir saat."
Adam cikar gider.

Son seferinde berber dayanamaz. Adamin
ardindan ciragini gonderir:
"Bak bakalim bu herif nereye gidiyor?"

Bir sure sonra cirak doner:
"Adami izledim usta."
Berber merakla sorar:
"Ee, nereye gidiyor buradan cikinca?"
Cirak cevap verir: "Sizin eve usta!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
aha lol güzelmiş[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Temel, Dursun, Saz
Temel ve Dursun bir gün ellerinde sazla Amerikaya giderler. Bayağı dolaştıktan sonra yorulurlar ve uyurlar. Sabah kalktıklarında etraflarında bir sürü kızılderili görürler, çok korkarlar.. Temel Dursun'a "Dur bunlar hayatta saz görmemiştir, bi saz çalayım da kaçsınlar" der. Temel'in sazı çalmasıyla kızılderililer hızla kaçarlar. Dursun "vaay sen bunları sadece bir sazla kaçırdın... o zaman buranın adı TEKSAZ olsun" der. Ertesi gün uyurlar; uyandıklarında gene karşılarında kızılderilileri görürler. Bu sefer Temel "dur başka bi yöntemim var" der ve güçlü bir sesle osurur. Ve adamlar kaçmaya başlarlar. Dursun da "mademki adamları osurup ta kaçırttın buranın adı LAZVEGAZ olsun" der. Ertesi gün dolaştıktan sonra tekrar uyurlar; sabah kalktıklarında etraflarında gene kızılderilileri görürler. Bu sefer Dursun "bi de ben saz çalayım de korkup kaçsınlar" der. Dursun sazı çalar ama kızılderililer korkmaz ve sazı Dursun'un ?ötüne sokarlar. Temel de "ehe...bu sazı senin ?ötüne soktular o zaman buranın adı ARKANSAZ olsun." der[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...