WhiteRobe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Beyler biliyorsunuz ki telekom en başından beri adsl uygulamasına sıcak yaklaşmadı.Ve onun satış rakamlarını da düşürmek için elinden geleni yaptı.Şu anki mevcut durum ve tarifeler hakkında bilgi almak için telekomun sitesine girdiğimde adsl linklerinin kaldırıldığını gördüm.Bu ne demek oluyor umarım benim bilgisayarımdaki bir hatadır çünkü burakın müthiş bir hizmeti adsl hizmeti aynı zamanda bence uygarlığın seviyesi.Telekom aptallıklarına yeni bir tanesini eklememiştir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 200.000 yeni port ihaleye çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 200000 port acılıo..bu durumda hızlancakmı?yoksa eski adsl sahiplerine bi etkisi olmıcakmı?[hline]aente is alone on this way.. aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 200 bin olayını nerden duydunuzki?[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Evet bu sabah adslde problem vardi, actim bilgisayari, ne bilgisayar modemi goruyor, modem birak data alip vermeyi adsl hattina bile baglanamiyordu. Simdi duzeldi nasil olduysa artik.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Şu an 200.000 port yeni DSL port ihalesei daha yeterlilik aşamasında ve bugun son günü. Yani 1 yıldan önce bitmesi imkanlı gibi değil o da tabi geçen 60.000port gibi iptal olmassa.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 iyi de bunun fiyat listesiyle doğru dürüst alakası yok ki[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bursada portlari acsalarda sürünekten kurtulsak herifler denioz die herkese 256k lik olani satmaya calisio tabi biri 50ml dieri 170ml heh yiyim le denemeyi[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bende adsl var ve berbat loss var sürekli uo da ekrana 3 kişi gelince donuyo cs de pingim 150-2000 arası deişiyo sürekli hiç stabil deil iğrenç ötesi telfon açtım arıza kayıt bıraktım aradılar sorun yok dediler[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ADSl nin o kadar kötü olması tabiki arıza yüzündendir herhalde ya çünkü hızlı olduğu açık bizimkilerin umursamazlığıdır herhalde.Şu portlar bizim buraya gelir inşallah.Gelse de açmazlar gerçi bizim semtin yarısında kablo tv var yarısında yok bu sorumsuzlukla ne olur ki.Dilekçe göndermek işe yarar mı acaba bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 dynamick o sorun senle ilgili olmasın,ben bakırköydeyim ve çok memnunum 0 kopma 0 loss,en ufak bi yavaşlama bile olmuyo[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 kendimden bi örnek veriyim,modemimin kendi spliterı yok gittim ayrıca bi splitter aldım.taktım çok feci hem telefonu açtığımda aşırı cızırtı hem dl hızı aşırı düştü.arkadaşımın spliterı taktık onda hiç bi sorun çıkmadı.takmıyorum artık splitter mplitter[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: elesso, 29 July 2003 22:57 tarihinde demiş ki: dynamick o sorun senle ilgili olmasın,ben bakırköydeyim ve çok memnunum 0 kopma 0 loss,en ufak bi yavaşlama bile olmuyo[hline].......... benden büyük ihtimal ama ne sorun olabilir yane dene dene oldum burda çözemedim[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 yoo yasio 768/128 baglanti 40 euro'ya hemde ama bu ulkede degil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 santrale çok uzak olmayasın *! sallar* ölç bakalım kaç metre 6kmden fazlaysa performansta düşüş oluyomuş 128 lik dsl için.daha hızlı versiyonları için mesafe daha kısa[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Beyler hangi semtlerde Adsl olduğunu öğrenebileceğim telekomdan başka bir site yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 şu spectator komsum onlarda vardı adsl ozmlar gram sorun yoktu evimiz arasında 1 metre var:) hadi desenki bendeki kablo 5 metre daha uzun bukadar sorun cıkarmaz :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bugün kuzenime ADSL almaya gittik. ORAN bölgesinde 25 yeni port açılmış. Geriye kaldı 21 tane. İlgilenenlere duyurulur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 almayın adsl felan kaplolar 14-15k ile dload edip 20 pingle dolanırken benim pingim min 60 ve dloadum ortalam 10-12k 3 kuruş için değmez bi halt yok adslde boşuna port die beklemeyin hatta bucak bucak kaçın bence[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 benim downloadımın 16 ya çııktığı çok oluyo,indirdiğin siteye göre değişir.ayrıca 3 kuruş değil nerdeyse yarı fiyat[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: Maverick, 01 August 2003 23:54 tarihinde demiş ki: almayın adsl felan kaplolar 14-15k ile dload edip 20 pingle dolanırken benim pingim min 60 ve dloadum ortalam 10-12k 3 kuruş için değmez bi halt yok adslde boşuna port die beklemeyin hatta bucak bucak kaçın bence[hline]Sic vic pacem, para bellum. Nerde oturduguna bagli, Bakirkoy'de mesela aktif kablo cok kotu, dakka basi kesiliyor. Adsl aldim ben iki aydir bir kere bile kopmadi. Download hizi da 13 gibin.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 said: elesso, 02 August 2003 03:06 tarihinde demiş ki: benim downloadımın 16 ya çııktığı çok oluyo,indirdiğin siteye göre değişir.ayrıca 3 kuruş değil nerdeyse yarı fiyat[hline].......... oeh kablolar o kadar pahalandı mı yaw? :)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar