Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paticik Müzik Okulu gayet güzel olmuş, fakat o kadar kelimenin içinde seçememiş olabilirim bakmama rağmen. Endüstriyel Metal hakkında bilgisi veya linki olan varsa lütfen ulaştırsın.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Endüstriyel Metal diye bir müzik turu mu var ?[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tabiki var ministry,red harvest,rammstein,fear factory endüstriyel metal'e en ii örnek olarak gösterilebilir.Endüstriyel metal denmesinin sebebide sanayi gibi belli bir gürültülü tonu olması olarak açıklayabilirim (tam olarak nasıl açıklayacağımı bilmiyorum) ama rammsteini fln dinlerken ne demek istediğimi bir nebze anlarsınız...[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Evet paparnoz sana katılıyorum,en iyi örneğide bana göre Alman grup Remmstein'dir...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Coal Chamber gayet iyidir.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Müziğin bile suyunu çıkartmışlar be. Kaç tür müzik var sayısı bile belli değil. Adam flütü hızlı çalsa pop dio yavas calsa klasik.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 in flamese de (son haline) industrial deniyordu şimdi ne deniyor bilemem. :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 arkadaslar abartmayin ya... yani metal endustriyel olmus olmamis... yani bunun... anlamadim ben bu isi; ne yani siz ''hayir ben metal dinlemiyorum, benim dinledigim muzik endustriyel metal. icinde fabrika temasi olmazsa dinlemeyi reddediyorum" falan mi diyosunuz?!!!?!?! turler icerigi kadar ritimleriyle de ayrilir ki bu nedenle black metalle death metal arasinda fark var. hardcore'la ya da diger metal turleriyle bu soylediginiz endustriyel metalin muzikalite olarak bi farki var mi allah askina?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Strapping Young Lad . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 In Flames dinliorum ama türünü kestiremiorum ama şikayetçi de deilim bundan.Hoşuma gidio mo gidio.Sadece neden endüstriyel dendiğini merak ettim de.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Industrial? In Flames? yapmayın arkadaşlar :) İlle son haline tarz ismi söylenecekse metalcore denir yani. Industrial Metal Fear Factory, Pain, Strapping Young Lad vs. dir. Metal olmayan Industrial çok daha farklıdır. Bir de benim böyle bir topiğim var çok eski, yardımcı olur.[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 en endüstriel metali iki türlü düşünmüştüm: birincis Rammstein gibi sesi ona benzeyen, ikinciside müzik endüstrisine girmek amaçlı.. birincisiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gayet revaçta olan bir tür...kitlesi geniş...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: riglous, 29 Ekim 2005 03:55 tarihinde demiş ki: arkadaslar abartmayin ya... yani metal endustriyel olmus olmamis... yani bunun... anlamadim ben bu isi; ne yani siz ''hayir ben metal dinlemiyorum, benim dinledigim muzik endustriyel metal. icinde fabrika temasi olmazsa dinlemeyi reddediyorum" falan mi diyosunuz?!!!?!?! turler icerigi kadar ritimleriyle de ayrilir ki bu nedenle black metalle death metal arasinda fark var. hardcore'la ya da diger metal turleriyle bu soylediginiz endustriyel metalin muzikalite olarak bi farki var mi allah askina? Sen Iron Maiden'ı, Six Feet Under'ı, üstüne bir de Fear Factory'yi aynı sınıfa koyarsan metal diyip geçersen neye benzer bu? Grubu dinlemeye yeni başlayacak insan için tür ayrımı önemlidir. Ben de melodic extreme progressive avant-garde black/gothic etkilenimli bombastic power metal gibi saçmasapan tür isimlerine karşıyım ama Heavy, Power, Black, Thrash, Death, Swedish, Metalcore, Industrial gibi ana tarzların ayrılması gerekir. Diyelim ki ben Annihilator, Rage, Slayer gibi speed thrash gruplarını seviyorum ve bunlara benzer grup önerisi istiyorum. Speed thrash yerine sadece thrash dersem, adam gelip bana Iced Earth önerirse dellenmez miyim ben?[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. [Bu mesaj Jester tarafından 29 Ekim 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Evet özellikle coğrafi konuma göre ayrılması çok iyi oluo metal türlerinin.. @Bombastic Metal : Koptum :D[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bombastic nedir ya lol :D[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 nedir ? SweetShadow ?[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ben de bilmiom ki (= güldüm ama[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gülmeyin arkadaşlar var(mış) öyle bir tür :) dediğim şey o işte, öyle saçmasapan şeylerin olmaması gerekiyor evet ama ana tarzlara ayırmak kesinlikle gerekli.[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesela "isveç metal" ya da "fin-metal" ayırt edici oluo ama diğer şekilde çok komik sonuç çıkıo ayırınca :)[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bencede abi önüne gelen zaten kendi müzik türünü çıkartıo böle sacmalık olmaz özelikle black metal gruplarının cıkardıgı aman aman neoclassic vampiric atmosferik zhausuha böle bişi olmaz ya işte Black metal yani ahah nese[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: December_Flower, 29 Ekim 2005 03:46 tarihinde demiş ki: in flamese de (son haline) industrial deniyordu şimdi ne deniyor bilemem. :) ne industrial ?[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 neymiş?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Jester, 29 Ekim 2005 16:34 tarihinde demiş ki: melodic extreme progressive avant-garde black/gothic etkilenimli bombastic power metal süper :-)[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Rebelution, 29 Ekim 2005 17:31 tarihinde demiş ki: Bombastic nedir ya lol :D hakkatten bende bilmiyorum bu türü[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar