Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Endüstriyel Metal

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

tabiki var ministry,red harvest,rammstein,fear factory endüstriyel metal'e en ii örnek olarak gösterilebilir.Endüstriyel metal denmesinin sebebide sanayi gibi belli bir gürültülü tonu olması olarak açıklayabilirim (tam olarak nasıl açıklayacağımı bilmiyorum) ama rammsteini fln dinlerken ne demek istediğimi bir nebze anlarsınız...[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?"
Mutluluk
Sosyal ağlarda paylaş

Müziğin bile suyunu çıkartmışlar be. Kaç tür müzik var sayısı bile belli değil. Adam flütü hızlı çalsa pop dio yavas calsa klasik.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar abartmayin ya... yani metal endustriyel olmus olmamis... yani bunun... anlamadim ben bu isi; ne yani siz ''hayir ben metal dinlemiyorum, benim dinledigim muzik endustriyel metal. icinde fabrika temasi olmazsa dinlemeyi reddediyorum" falan mi diyosunuz?!!!?!?! turler icerigi kadar ritimleriyle de ayrilir ki bu nedenle black metalle death metal arasinda fark var. hardcore'la ya da diger metal turleriyle bu soylediginiz endustriyel metalin muzikalite olarak bi farki var mi allah askina?[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Industrial? In Flames? yapmayın arkadaşlar :)
İlle son haline tarz ismi söylenecekse metalcore denir yani.

Industrial Metal Fear Factory, Pain, Strapping Young Lad vs. dir.

Metal olmayan Industrial çok daha farklıdır.

Bir de benim böyle bir topiğim var çok eski, yardımcı olur.[signature][hline]Shattered hope became my guide,
Pain and grief my friends...

In Flames We Trust.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 29 Ekim 2005 03:55 tarihinde demiş ki:
arkadaslar abartmayin ya... yani metal endustriyel olmus olmamis... yani bunun... anlamadim ben bu isi; ne yani siz ''hayir ben metal dinlemiyorum, benim dinledigim muzik endustriyel metal. icinde fabrika temasi olmazsa dinlemeyi reddediyorum" falan mi diyosunuz?!!!?!?! turler icerigi kadar ritimleriyle de ayrilir ki bu nedenle black metalle death metal arasinda fark var. hardcore'la ya da diger metal turleriyle bu soylediginiz endustriyel metalin muzikalite olarak bi farki var mi allah askina?

Sen Iron Maiden'ı, Six Feet Under'ı, üstüne bir de Fear Factory'yi aynı sınıfa koyarsan metal diyip geçersen neye benzer bu?

Grubu dinlemeye yeni başlayacak insan için tür ayrımı önemlidir.

Ben de melodic extreme progressive avant-garde black/gothic etkilenimli bombastic power metal gibi saçmasapan tür isimlerine karşıyım ama Heavy, Power, Black, Thrash, Death, Swedish, Metalcore, Industrial gibi ana tarzların ayrılması gerekir.

Diyelim ki ben Annihilator, Rage, Slayer gibi speed thrash gruplarını seviyorum ve bunlara benzer grup önerisi istiyorum. Speed thrash yerine sadece thrash dersem, adam gelip bana Iced Earth önerirse dellenmez miyim ben?[signature][hline]Shattered hope became my guide,
Pain and grief my friends...

In Flames We Trust.

[Bu mesaj Jester tarafından 29 Ekim 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bencede abi önüne gelen zaten kendi müzik türünü çıkartıo böle sacmalık olmaz özelikle black metal gruplarının cıkardıgı aman aman neoclassic vampiric atmosferik zhausuha böle bişi olmaz ya işte Black metal yani ahah nese[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...