Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekran Karti Tavsiyesi?

Makaveli

Öne çıkan mesajlar

Ekran kartini aslinda oyun icin almiyorum, maksat elimde istedigim ozelliklerde olsun, bulunsun kenarda.. yarin oburgun bi oyun ciktiginda calistiramiyor olmiyim? Gerci pek oyun oynadigim soylenemez ama?

Asus EN6600TD PCX6600 256MB TVOUT DVI 16X

var buna bakiyorum simdi.. ama 128bit degil sanirim..[signature][hline]a.k.a Drunken
Sosyal ağlarda paylaş

256MB Ati Radeon 9600 XT AGP DVI-TV OUT
Bu kartta karar kıldım.Fiyatı 130 $

Birde bir sorum olcaktı.Bu kart bana yetermi piyasadaki bütün oyunları oynamak için.Tavsiye edilen bir kartmıdır.İyide düşünüp araştırmadan da almak istemiyorum ama bütçe meselesi.Anca buna ödenen çıkardım aylığımdan.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zergling, 29 Ekim 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ana kart 128 bit uyumlu musun senin ? ondan sonra neden çalıştırmadı falan deme..

Ahanda bunu görmemişim.Gigabyte i840 (yanlış hatırlamıyom inşallah) war bende.Acaba uyumlumudur.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

bana sorarsan 9550 al adam akıllı oc yap 6600 ın performansına uzak olmayan bir performans elde edersin[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

senko kafan güzel heralde
6600 gt nerde
9550 nerde
çok saçma bi karşılaştırma olmuş bu bunu kaale bile almayın yani yorumu.
9550 yi o/c ettiğinde en fazla 9600xt performansına çıkıyorusn
bizzat denedim.
her yerdede denendi istediğin yerde araştır.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle diyim
ikiside fiyat performans kartı
6600 gt biraz daha ciks kart
hanı ben son oyunları oynyuycam grafikleri kokluycem falan için
ama 9550 de
oyunları calıstırıyo ama 6600 kadar değil
zamanında efsaneydi 9550 şimdi yavaş yavaş o da yaşlanıyo[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

Sosyal ağlarda paylaş

pardon arkadaşlar 6600 ile 9600ü karıştırmışım!
bu ekran kartlarını nokianın modelleri gibi yapmaya devam ederlerse daha çok karıştırırım zaten[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...