Grudge Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sizce boşuna bir kasış mıdır yoksa nedir? benim bu yaptığım yasak mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Yasak derken neyden bahsediyosun ben yanlış bişey göremedim. Şu anda ciddi anlamda böyle bir proje var ve bayağı da geniş.Hatta ilk public convention ı bile yapıldı ikinciyi bekliyoruz. Bu arada o dark bizim dark mı?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ene darktrooper a bak sen nelere kalkışmış :) yok yasak değil. Bu yapılan şeyi bir ara vasmussen de denemişti burda yanlış hatırlamıyorsam.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 başka bi foruma link verdim. o açıdan soruyorum yasak mı diil mi diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 yok linkler yasak değil.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar