Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ko Günlüğü...

SteelBB

Öne çıkan mesajlar

efet sewgili ko yada ke günlüğüm bu gün de çoğu zaman olduğu gibi giremeedm oyuna kafayı yicem yeter artık ne bu gm lerden çekdiğimiz hay gelmez olaydı bu ke ko da kassaydık tam hale gelinceye kadar gm lerin beceriksizliklerinden bu haldeyiz:([signature][hline]Server:Ares(malesef)
Nick:Chalanger7
LvL:57.5/fire Mage
Clan:TurkishTown
Nation:EL Morad

[Bu mesaj Chalanger7 tarafından 17 Eylül 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chalanger7 tarafından 17 Eylül 2005 19:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük beta kapandı diyorlar :( ben kapandığına üzülmüyorum biliyormusun? tüm arklarımın msn ini kaydettim dosyayı silmişim xD Napıcam lan şimdi!! nasıl ulaşacam millete çicek böcek çicek böcek[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 8xx
Server : Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük :D
bugün fireblast scrollumu piyasanın üstünde bi değerden sattım. mutluyum :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

s.g.
lvl 42 asasin olduğum halde.pelerinli 51 lvl archer ve 45 üstü asasinleri 1 vs 1 de alabildiğim için bu gün çok sevindiriğim.
bu combo işime çok yarayacak gibi gözüküyor.biri bi ara
-gm is coming marks have makro help me
-ingilizce ni yesinler
-yiyosa makro yapma lan
-ben sadece z+r+w++r+r+r yapıyorum makro ne bilmiyorum
-gm pls marks banned plsss
:D :D :D ben ve arena dakiler baya eğlendi :)
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlü artıkın çıldırıyorum sabahın körünke kalktım haala giremedim bi ara girdim bug oldu ne pot basa bildim ne kaçabildim 3462635769256 km öteden öldürdüler beni 1.6m gitti allah belasını versin bu gm lerin server geri alınmış offfffff günlük offfffffffff:'([signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas*
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük fckr dooru sölüo diez iice moka sardı dün cz de ölmüştüm ama ok a basmamıştım bi girdim can 0 ama yürüyebiliorum kimse gözükmüo ama 411'in adı habire aşada çıkıo, tek kelime coştu a... Allah'tan karusum, neese bissürü ss çektim bi ara gösteririm günlük adam rahat 30 kişi aldı neredeyse üst üste, bide herkeşlerin kandili mübarek ossun günlük ...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas*
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük dün lvl 40 oldum hayırlısıyla bugünde 40 görewini yaparım diyodum ama noldu girdik golem partsinine pelerininliler war ben gidiyom dalıyom kimse dalmıyo yatıyom.Sonra dts partsine girdim 2 kere yattım.Gezerken haunga warrıor yatırdı.Sonra mageradona yattım.( çok büyük bi rezillik ) Sonra bi baktım %70 e düşmüsüm Allah belasını wersin böyle lvl 40 ın :@
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic, 18 Eylül 2005 21:54 tarihinde demiş ki:
lvl 15 de ice nova attım lvl 16 da ice nova,static orb attım lvl 17 de supernova da eklendi lvl 20 de blizzard attım inferno attım :)
[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Gunluk Banım Acılmıstı Servera Sevıncle Gırdım.. Sonra Moradanda Bı Dolastım Sonra Bu Pıyasayı Bu Hale Getırenı Yakalarsam .... Dedım. Sonra KE Geldı Bu Sefer De Gmlere ... Dedım.Oyundan Sogudum Ne Guzel... Fıyatlar Resmen Ucmustu.. Uzerımdekı Paper Seti Goren Zekı Adamlar Benı Kazıklamaya Calıstı :D Gulup Gectım Sonra Bu Yaptıklarıma Oyunu Bırakma Aşamasına Geldım Dedım ... Ko Yu. Ko Eskı Hale Gelsede Oynasak[signature][hline]Cronis Undead Mage Burning Legion

Nick: Kael_Teduva
Clan: Uprising
Lvl: 6x
Np: 13xxx
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük dün 624872156 kere hatadan soora girdim d2 ye d1 iptaldi çünkü 3 kere öldüm bu hızla ölmeye dvm edersem 2 hafta soora lvl 20ye düşecem hep abimin hatası heallemedi adi bide gülüo ölünce hayır patlatacam ağzına 2 tane ama 9x kilo a.q bişi de yapamıoz... çıldırcam günlük ciddi ciddi bırakmakmı lasım yoqsa kiralık katil tutup abimi halletmekmi???:([signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...