KK-PoWeRsLaVe-TR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sevgili günlük bugün çok güzel bi party kurdum tamam level 50 olurum derken server a restart atti gm ler :( hala bekliyorum server [myko] gelsin die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Gunluk, Yarim saattir buradayim ve yine bulamadim ya yazacak bir konu. Dupe dur wipe tir yanlish yere acilan satilik arazi konularidir baydii.Aksam girerm artk umarim biraz da olsa deisiklik olmush olur.Yoksa saa sola girip konu patlatma olaylarina girecim..[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Günlük Eve adsl alalı neredeyse bir ay oldu ama birtürlü knight online ve empire giremedin sorunu birtürlü bulamadım hep hackshild acıldıgında connot update server diyo ne yaptıysam olmadı ama vezgecmiyecegim bu sorunu cözücem. ELBET BENDE BİR GÜN EVDE KNİGHT OYNICAM[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 günlükçügüm bugun 2 lvl daha aldım böylece kastıgım 7. accountta master olmasına kaldı[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 günlük yine tersinden kalktım bugün. gothicin saçma sapan postlarınıda okuyunca sinirim iyice dibine vurdu du bakalım halimiz ne olucak. koda da bişey alamıyoruz herşey dupe al bide ordan sinir ekle. servera zaten girilmiyo ke geldi oyun bitti resmen . bunu eklersek her an patlayabilirim.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 23 Eylül 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Selam tekrar KO gunlugu, Sanirim bu aralar sana sarildim dort elle yazcak bashka konu bulamamaktan, olsun boyle de ii. Burasi delirtcek beni, yani burasi derken KO paticik diil projeyi kurmak icin geldiim saha.Adamlar dertli bashıma surekli dert yeni bi ish cıkarıolar.Ogleden sonra oldu dedik biraz rahalarz cuma bugun dedik yine soyle bir sey istiorz yapsana dediler. Ulem klup isletmecisi olsam ya da otel isletmecisi ve bu kadar ekstra isteseler koseyi donerdim. Hrr nefret ediom bu ozel sektor parayi verir verdiginin karsiliini da s..e s..e alir .Almasa olmaz zaten.. Neyse fazla daralmisim seni de daraltmayaym.Aksam olsa izmire gecip teyzemlere ordan da bizim 7/24 cafeye elimle yash odunla ugrama gunu bugun. Bu hafta ici yureemi aazima getirdiler ordan birileri bakalm ben de onlarn aazlarina getircem ama yurek olmucak, neyse gunluk senin terbiyeni bozmamak lazm argoya kacpta. HAdi kactim ben su kalan ishleri de halledeym..[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 sevgili günük war ya çok kıymetli arkadaşlarım war hacklendim ama bizimkiler bıraktırmadı ib +7 bide +6 set alcaklarmış muhaha mutluyum lem günlük bak nası atacam artıkın okları kafalarına elmoradların (combo biraz sıktı benide daha öğrenemeden:P)neese günlük hade ben itemlarım gelene kadar biraz solucan kesiim:D[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Hasmez Çokda Şeyimdesin Yani..TInnnnnnn[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 canım gunluk, geldim buyuk bir shewkle oyuna gireym diye ama bir de ne goreym.Butun serverlar online ama login server offline. gel de cildir ma :S[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 canım günlük büyü kbi hevesle başladım ko ya.bende güçlü olcam dedim.ama baktım ki burda işler böyle yürümüyo dupe u vardır hilesi vardır haksızlık dibe vurmuş..+8 shardı mgitti neyse dedim 2 ay daha para aksarım 20gb m silindi neyse diyemedim.bu oyunda emeğe saygı kalmamış.millet +10larla geziniyo dupe uyle geziniyo bizim emeğimiz harcanıyor. elveda ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 canım günlük bugün buddash dream adlı abiye son vuruşu çok kaliteli bi şekilde yapıp npsini aldım bide günlük merak ediyom burial shelli raptorlu biriydi ne oldu[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 mesajın yazıldığı tarihe baktım hatamı anladım:D:D:D:D:D[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 günlük ko nun moku çıktı şimdide forumun mokunu çıkarıolar naapsek acep?:([signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 günlüq neden ben ares1 e girmeye çalıştığımda information1 hatası verir :( aha bak şimdide current zone diyo -.-"[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 günlük sen ömrünü tamamladın hemide KO bitti artık KE günlüğü adı altında yeni 1 tane açsakmıki_?ama sen gibi olmucak burialin eziklik dönemleri fotoları fln hala çok komik:-)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ve 1 lvl daha. çok hıslıyım günlük aman nazar değmesin![signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 58 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Günlük yanımda gold barım vardı gateden geçtim dc oldum oyuna girdim 2 tane olmuş istemeden dupe yaptım hemen bişiler aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aynısı bana oldu 4 tane vardı çok önceleri 12 tane olmuştu bozdurup eziklere dağıtmıştım günlük iyimi yapmışım acaba[signature][hline]nick:lordbowman level:58 race:assasin np:6123/586 clan:yok nation:el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ewt gine savaş var ve gine giremiyom bu sefer de curent zone hatası yeter beah nedir bu çekdiklerimizz[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 günlük bu arkadaşlar beni kandırıomu ne almıolar ib mi fln dupe olabilir diolar:( gerçi dooru diolar ama lan solucan kesmektende sıkıldım bea...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Biraz önce cafede 10 lvl biri nova atmaya başladı. ben de bi rpsit olarak en başta spike sonra sd ve meteor isticem =P[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 58 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sevgili günlük az önce savaşta herkes asılı kaldı bende yaklaşık 600 adam kestim cz yide düzledim 33k npm oldu çok mutluym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sevgili günlük bu sana son yazışım en azından ko hakkında bugün oyunu bıraktım...japkoda 5-6 tane arkadaş edindim bu oyun sayesinde bu benim için yeterlidir 1 sene kasıp 56 lvl ettiğim charımı bana bu 1 sene içinde gerçek anlamda arkadaş olan Samael e verdim tüm japonlar ırkçılık yaparken bizlere kötülük yaparken o japonların en büyük clanlarından birine beni aldı beni onurlandırdı tüm clanıma teşekkür ettim serverdaki en iyi ekip onlar bırakmak oldukça üzücüydü gitmeden önce bir kaç tavsiyede bulundum yabancılardan uzak durmak gibi :-) İlk geldiğimde japkoda lag yoktu hileciler yoktu türkler ve yabancılar gelmeye başladıkça server kirlendi en büyük clanlara bile hileciler sızdı adamları rahatsız ettiler beni utandırdılar... Uskoda durum böyle geliştiyse adamlara ha veriyorum ben bile bir yabancıyken adamlara yabancıları almayın diyecek duruma geldiysem söylediğim kişiler ne hale gelmiştir :) Aslında bir oyunsitesi admini olarak Ko ya hiç bağlanmamam gerekirdi kötü bir oyun olduğunun serverların ve gmlerin kötü olduğunun farkındaydım ama ... arkadaşlarımı bırıakmak hep zor gelmişti en azındna şimdiye kadar. Zaman kaybıydı Pc başında geçirdiğim onca süre vaktimi boşa harcadım Allahtan beni affetmesini arkadaşlarımada eğlenceli başarılı bir oyun oynama imkanı vermesini diliyorum. ---THE END--- Ceyhun(BuyucuCeycey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ve 1 lvl daha =D burdan çoğu kişiye ders olsun günlük lvl kasmak böyle olur işte =P[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 59 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skydancer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Günlüüüük daha lvl 38 im +6 +3 mirage aldım günlük iyimi.. Neyse şu iş bi pitsin evde kasarım :D[signature][hline]Nick:RiveriaS nation:Karus Np:1xxxx Server: DieZzzZ Char Durumu:Admin Saolsun Şifremi Deiştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar