Gothic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bugun lvl 20 de 1920 heal bastım millete 1500 buff verdim cz de milleti debuffladım :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 günLük a.k. senin savaşa giremedim hep senin yüsünden bi eL atmadın artık iice mokoLumok oLdu oyun türk k.o. ya geçice açıLıyor oh oh edit char kapcam çatLa günLük sende yokki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 günlkük senin ilk sayfalrında burialin ezik hallerini görünce hala gülmekten kopuyorum hey gidi hey lvl 60tan önce gitmeyin czye der 55++da gitmiş sadsadasdashgfuays:lol:[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonics Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 lolo bana yardımcı olun biras bana 2 kukry lazım valla Xgende elimde sword+1 var sizden isteğim sadece 2 kukry bugüne kadar lamia nın kökünü kuruttum amaa hala bi tane cıkmadı işe bak ya o deil apos a deru ya da almıolar LVL 46 help me tasaklı abiler :( ben napam ya :( HELP ME !!! bizim cafe de adamda 5-6 shard mirage var ama adam birini bile vermior napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonics Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hee unuttum herkesin mantar die tabir ettiği xgende yim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Gothic, 19 Eylül 2005 20:51 tarihinde demiş ki: bugun lvl 20 de 1920 heal bastım millete 1500 buff verdim cz de milleti debuffladım :) boku çıktı bu oyunun...[signature][hline]Destura™ the Priest Member of Clan Snakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 La gunluuuuuk naaaber[signature][hline]Fictional Space Agent http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sevgili günlük; bugün 217 tane lamia kesmeme rağmen bişi çıkmadı.sadece 2 tane fp .kristal pant vs.vs.vsbi de soul manyağı olduk. bugünde kukry çıkaramadık be günlük lamirostanda fayde yok. go go go apos or deru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yaws benim günlüğün lvl inin kaç olduğunu nerden öğrenecem ? :D lvl i azsa lvl kastıracam :)))[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 lvl i azsa lvl kastıracam :))) ver good :-)[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 günlük bu gün bi türk geldi para istedi :D 200k verdim sonra abi item ver dedi :D dedim bende pek item yoq bu sefer şöyle dedi :D:D:D: : abi senin arkanda bobertr var T__T :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sevgili gunluk.Yureim azima geldi charimin benden habersiz cz lerde cirit attigini duyunca.Itemlarini ve parasini kaybetmemishim.Neyse giden np olsun exp olsun yerine kolay gelir.Cikarz czye akshamlar akshamlar seklinde bir shishe raki oboya bir cilingis sofrasi,gelene gecene selam, arada town cekip wc ye gittim geliom ibarini birakiriz gelir np lerimiz..[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sevgili Günlük ; Ben lvl 49 ken oyuna yeni başlayan ve oyun hakkında hiç bi bilgisi olmayan bi arkadaşım şu an lvl 55 ve ben hala lvl 54 de kalmış durumdayım.. Üzerinde de +5 chitinler var adam 1 ayda benim 3 ayda yapamadığımı yaptı şimdi de ara sıra yanıma gelip 'o öyle olmaz şöyle olur, şu şöyle olmaz böle olur' diyo.. Çiçek kere bocek...[signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sefgülü Günlükcüüüm mahmuttcuum bnm günlüğümün ismi mahmut :D çooooohh mutluyum czde oyun takıldı ama ben orc öldürebildim. sol altta ultraslantr defated die yazıordu hep ... ama artık onu bıraktım yeni archeryimle oynuoprm .... eee soracııma günlük bana bi +8iron bow veriver be gözüünü sevem +8 bowla gezinirioz. bidde +8 chitin shell pauldron 2 tane kekuri ve +9 dexlerde ii olur ama ..... nese günlük sana Awarenin günlüğünü ayarlıcam güzel günlük hakkaten ama sapıklık yaparsan öldürürüm seni :D[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zetro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sanırım bundan bir yıl önceydi, Call Of Duty isimli oyunu 2 (iki) günde bitirince, Japonlar bu oyunların bitmeyenini daha yapamdımı ya... nidalarıyla dolaşırken kanka diye hitap ettiğim kyha yeni bulduğu ve bitemeyn bir oyundan bahsetti bana "KO" adsl bağlantım olmasına ragmen online oyunlara bi türlü ısınamamıştım ama KO güzel gibiydi, ayrıca birdiğer arkadaşım Asukasla okulda yaptıkları ko geyikleri baya cazip gelmeye başlamıştı. Kyhanın gazıyla ki dedikleri sende ingilizce filan var rpg den anlıyosun hiç zorluk çekmezsin çok hoşuna gider sende katıl bize Asukasl baya eğleniyoruz oyunda olmuştu bunu üzerine mage ve priesti tamamlaması amacıyla warrior char açarak bende girdim bu dünyaya ilk başlarda çok güzeldi tek sorunumuz dc ve lag olmuştu ama gerçekten biticek gibi değildi vve baya sarmaya başlamıştı :) 20 li lvllerde ise İngilizce çok gereksiz kalmıştı oyunda Japon hatun kişi haricinde oyunda sanki herkes Türk'tü ama hiçbir sorun teşkil etmemişti hatta hoşuma gittmişti dil problemimiz fazla olmuyacaktı :) Dc, lag ve küfürler arsında çok zevkli bi şakilde char 40 lı lvllere gelmiştiki Asukas pm den bi soru sordu "abi dupe ne?" dupe? oyunda dupe varmıydıki? Severlar sql tabanlı olduğu için oyunda rollback yapılabiliyo ve bu sırada item kopyalama rahatlılla gerçekleşebiliyordu. İlginç bi haberdiki Asukas ertesin gün "bırak ya" diyerek gitti o gazla kendine wow aldı. Kyha ile biz devam ediyorduk ama oyuna, 50li lvl lerde ise bişeyi anladık bizim hiç itemimiz yok :( nayapmak lazımdı şimdi? Kyha abyssden çıkmıyalım ve boss kovalıyalım dedi, iyi bir fikirdi 1/2 ay kadar abbys ve boss kovaladık ama tek elimize gecen rare değil +4 chitinler oldu ayrıca ben o lvle kadar normal warrior mantığıyla hp, str ve dex kasmıştım ama dex sadece rogular içinmiş ilginç :) Restat sonrasında yeni silah ve +6 chitin giyebilem özelliği ama para yok :) moblardan ise düşenler hiç bi işimize yaramaz şansda yok :), bunun üzerine başarılı upgrade denemeleri ve ticaret ile para kazanmaya çalışma girişimleri, bu yöntem ise biraz işe yaramıştı +6 chitinlerim vardı artık, Kyha ise priest olamanın avantajıyla +7 ye kasıyodu, ama bu sıralarda dc ve lag sorunları çok artmıştı zevk vermiyordu artık her tp de kesin dc ama dc bizi yıldıramazdı ks yapanlar ve veletlerde yıldıramazdı 60 olup czde takılıcaktık, ama Kyha oyundan soğumuştu sanki harcadığımız onca emeğe rahmen elimizde hiçbirşey yoktu ve birgün oda aynı cümleyi kurdu "ya bırak ben wow alıyorum". Kyha charını bana bırakarak çekti gitti, belkide en iyisini yaptı ama salak ben hala kasmaya devam Kyha'nın charını satarak chitin shell ve raptor aldım lvl 61 yaptım charı czde takılabiliyodu artık ama bi eksiklik vardı benim rüyalarımı süslüyen itemleri dünkü veletler oyuncak haline getirmiş, atıyolar tutyolar satıyolar, bendemi eksiklik vardı niye bende 2 parca shell ve raptordan(+6) başka bişy yok! Birgün gelen bi pm ise herşeyi bitirdi benim için pm: O shelleri dupe ile mi yaptım lan çiçek... Aptalın birinden gelen salak bi pmdi ama çogu insan o shelleri bu yolla yaptığı için arkadaş bi yerde haklıydı, o anda bende o malüm çümleyi kurdum "ya bırak ben wow alıyorum" :) burdan verdiğim ilanla charımı satıp o parayla wow aldım ayrıca koda arasıra premium aldığımıda hesaplarsak kardaydım ve KO yada KE gözünüzü bozduğunuza değmez. Paralı oyunlarda buna benzer sorunlar yokmu? Evet var tek sorunumuz 13 yaşındaki İsvicreli rogulerin stealth modda 6/7 tane elite moda, parti arkadaşlarını düşünmeden dalması ama buda bazen sıkıcı geçen partilere birden hayat veriyo :) Çok güzel insalar tanımama çok güzel arkadaşlıklar edinmeme olanak sağlasa bile benim sıkılgan bünyem ko ya daha fazla dayanamadı, aslında daha karbuz kesecektik, tosunum paşam siz karbuzu kesince haber verin lvl 1 halimle gelirim ben yanınıza :) Ayrıca KO ile ilgili yazılarınız burdan takip ediyorum kopamadım aslında. Hepnize iyi oyunlar dilerim. KO başlıklı günlüğümdeki ilk ve son yazımda sınırım bu oldu. Dimi kaksi? EOT[signature][hline]no bastard ever won a war by giving his life for his country. he won it by making the other poor dumb bastard die for his country. Patton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yaratıklar nerde burası neresi? Bu oyun yeni mi? Nedir ya sapıttım valla :( bir yeri bulabilmek için clandan parti attırıp tp ile bulabiliyorum arkadaşları :P[signature][hline]^v^LiFe iS BeAuTiFuL WiTh YoU^v^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bi kaç gündür bilgisayarımda sorun vardı kullanamıodum bilgisayar ı bu şeyle şu oyunu bi bırakıyım dedim hoş gidiodu kiitap filam aldım okudum ama 3. yada 4. günün sonunda oyunu özlediğimi annadım assında özlediğim oyun deildi sadece oyunda muhattab olabilceğim gerçekte buluşamıcaam insanları özlemiştim bence bizim bu oyundan kopamamamızın en büyük nedenlerinden biri orda edindiğimiz arkadaşlarımız :[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KK-PoWeRsLaVe-TR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sevgili günlük dün mykodaki savaşda teketekde 60+ warrior u indirdim çok mutluyum :D [47 ice mage im :Ç] [Bu mesaj KK-PoWeRsLaVe-TR tarafından 21 Eylül 2005 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 of off günlük ırkçı adiler clandan atmışlar beni biliyomusun? laklak ı atamıyo ezikler yemio xD =p[signature][hline]Aresde Clan Arıyorum lvl 57 cleric Full Heal/Duff Dip Not : İsteyen Herkese Kodlar yollandı xD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 günlük a.q çok korkuyorum girmeye çalıştım oyuna üst çıplaktı dc yedim şimdi de giremiom lan inşallah soyulmamışızdır walla soulmuşsam bırakırım ne sana acırım ne oyuna bak gene dellendim du biraz daha deniyim :([signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Günlük cok mutluyum cünkü bugün 2. charımıda 60 yaptım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 günlük Allah belasını versin bu hackerların gitmiş char cıbıldak bırakmışlar illa şerefsizmi olmak lasım illa hile mi yapmak lasım nede kaldı dürüstlük nerde kaldı emeğe saygı lan bi kıçı kırık sin imiz war dı elinde 2 mirage başkada bişiyimiz yoqtu bea günlük a.q ağlayasım gelio ama sittir et ne ağlayacaz değmez vesile oldu artık oynamayız hade ben kafeyi daatmaya gidiom günlük görüşürük.. çiçeeeeeeeeekk böceeeeeeeek lerrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xzbit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sevgili gunluk bu gun kardeşimi okçu yaptım sardlarınıda satıp çitin bow aldım bana 1nilyar kaldı çok sevindirin mileti kandıramıyoz bari kardeşimizi kndırıyım:D bide lvl 60 kardeşim okçuyla bişeyler yapa bilirmi asasken bişey yapamıyoduda[signature][hline]ID :the lost lover lvl : 61 CLASMAN:arc.mage,pad mage SERVER :beramus IRC :çok sukur insanım :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Selam gunluk, Bugun guzel bir kac konu bulurum yazarim diye girdim ama kac zamandir ayni konular kaynanam olur musun dur daldandala dir gibi ortalikta donuyor. Hic yazasım gelmedi ben de sana yazaym dedim. Canım cok sıkkın bu ara, patron o iki konuyu halletmeden izne cıkamazsın dedi iki aydır cozulemeyen problemleri one surulerek.Sanki ben halletcem .. yaptiminin GE supportu saolsun doru duzgun ses cıkarmıor.Al GE supportu wur KOL suporta. Korler saarlar birbirini aarlar sonra. Neyse gunluk bu kadar yeter birazdan araba gelcek otele geri doncem. Uc aydir bu otelden de sıkıldım ama en azından oda toplanıor yemekleri yapan war daha da guzel sirketin karsilamasi. Haftasonu gelse de CZ ye gitsek sawasha girsek..[signature][hline]ottoman_prince Moradon serbest piyasa broker ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 1 lvl daha aldım... kasınca oluyormuş be günlük.. 1 haftada 50 den 57 diye...[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 57 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar