Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

said:
diablotg, 28 Ekim 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
konu ve dolayısıyla muhabbet süper.Hayatımda bunun kadar önemli bir ortam görmedim hll olsun kafa mı yere serer yumruk mu?tabii ki kafa birisini nakavt etmek istiyosan kafanı kullanacaksın şiddet in hiç bir anlamı yokkki

bunu sana dicemi düşünmezdim hiç ama +1 :)

*!topiği protesto amaçlı alkışlar*[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

Beyler geçen babamın arabasını istasyonda yürütmeye çalıştılar benzin istasyonunda olan olayı anlatayım tekme yumruk falan.Babam anahtarı arabanın üstünde bırakmış 1-2 metre arabadan uzaktaymış, 4-5 kişilik bi çete var X5 jipin içinde bekliyo öbürleri bi tanesi babamın önünden gözüne baka baka arabanın içine giriyo kapıyı kapatamıyo.Millet şokta izlemeye başlıyo, babam kapıyı kapattırmıyo hoop hop noluyo diye adam gazlamaya başlıyo babam bunu arabadan çıkartıyo.Buna bi kafa atıyo o hırsla, ardından adamın elini beline götürdüğünü görünce kasıklarına bi tekme geçiriyo sonra adam ceylan gibi kaçmaya başlıyo.Babam tabi olay olurken öbür insanlar gibi şoka girmiyo direk dalıyo vs vs.. Garip bi olay dikkatli olun kadıköyde oldu bu[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

en sağlamı kafa burnuna bi kafa koydunmu biter olay[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

uçan kafa atarım[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar spor salonlarında takılıyorum muhtemelen kolum kafamdan daha kuvvetlidir ayrıca bikaç haftadır da boks olayına girdim acemiyim gerçi daha ama olsun .. :p yumruk atarım[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi karşıdaki adamı itmekte iyi bi yöntem yani dengesini kaybetçek, aradaki mesafe açılcak, onun yapabileceği saldırılara daha rahat tepki verebilirsiniz yani ama canı acımaz:D

Buarada konu dışından kişisele taşınmış:D Hadi hayırlısı[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

ama en gurur kırıcısı tokat şaaaak etcek sınıfta yankılancak buyuk bı sessızlık herkes susar we bu tarafa bakarbunun ıkı muhtemel sonucu war
1.ezılen bebe pıskolojık olarak basılır wede gerı adım atar,yada dovmenız kolaylasır.
2.ııce sınırlenen wede gururu ayaklar altına alınan genc ustunuze atılarak sızı yer
Sosyal ağlarda paylaş

ben aduket fln çekiyom sen ne diyosun hatta 12 lik combom var[signature][hline]
said:
Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi

[Bu mesaj kitana tarafından 29 Ekim 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

5 comboyla evascrate atıyorum karsımdaki dümdüz oluyo yada en iyisi kavga edecegin adam seni beklerken backstabı cakmak:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

Kafa kemikleri el kemiklerinden sert oldugu için kafa atarak elmacık,burun,vs cok daha kolay kırarsın ama tavsiyem aparkattır...yiyen adam feci sarsılır+canı yanar+dengesini kaybeder....
Ya da şakak bölgesine yumruk geçirip hayvani bir travma da yaratabilirsin...(çok tavsiye edilmes..)
Sosyal ağlarda paylaş

eğer reflekslerin iyi ise

adamı iterken düşmemek için harcadıgı enerjisini kullanarak aynı anda kendine dogru hızla çek. onun hızı artı senin gücün adamı oldukca ileri ucuracaktır.

sonra adam yerde iken tekmele kafasını :p[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO|

Evlenilcek Kız Aranıyor

[Bu mesaj Tcpip tarafından 29 Ekim 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Tcpip tarafından 29 Ekim 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sol kolunla,özellikle dirsekle bilek arasında kalan kısımla adamın boğazına bastırıp,sağ elle burnun üzerine 3 tane arkaarkaya sağlam ve seri şekilde vurmak... tek geçerim,denendi,onaylandı,karşılık veremediği anlaşıldı,burunda kan tespit edildi :)
biraz psikopatça ama işe yarıyo,bunu kavganın başında yapınca adam afallıyo zaten ama aklınızda bulunsun yani..bitane çete elemanını dövmüştüm böyle yaparak adam 30lu yaşlardaydı ben de 20li ;)[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...