Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Diyelimki bir kavgadasınız..

klasik orta okul kavgalarındaki gibi.. (göğüsler ile birbirlerini iterek)

Ne var

Ne var

Ne var

Bu Var *********** <<<<<<<<< Evet bu kısımda ne yapardınız..

Sizce rakibi en can yakıcı halde yere nasıl serersiniz..

Bana böyle bi olay oldugunda kafaile karşılık vermiştim işe yaramış adam yere düşmüş ve ben koca cüssemle tabiri caizse ezmiştim..

Başına gelen varmı böyle bi olay.. ?.[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

Aşşa dogru bakıcaksın adama karsı we burnunu da ozellıkle korumak ıcın kafan bıraz assada bakıcaksın sonra yakasından tutabılırsen çekıp kafa atarsın burnunun ustune hızlıca yok ama aranızda bı adam kadar mesafe warsa en ıyısı tam gozunun ustune yada burnuna yumruk[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

Kasıklara diz geçirdikten sonra karşı kişiye karşılık verdirmeyecek şekilde giriştikten sonra zaten sonuç belli olur[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
Sosyal ağlarda paylaş

ben ortaokulda bi erkek cocugunu istiklal marsında sıra olurken(mudur elinde mikrofon susun sıra olun diyor bzie) dovmustum ellerini iki elimle tutup once ayak bilegi ile dizi arasında kalan kemiklerine sonrada malum bolgeye tekma atmıstım nihah
ps: cok uslu biriydim kimse beklemiyordu,okul birincisiydim inektim mööydüm, öğretmenlerim bile sasirmıstı ama kızdırınca oluyor işte. cevap: ne yumruk ne kafa,tekme atıcaksın kardeşim.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

göğüsler birbirini itiyosa zaten yumruğu koyana kadar adam kafayı indirebilir[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know
That between black and white there is no room for two
The scale it might be wide, but there's no need to be blind
Between black and white there is no room for two
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daniel, 27 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
yumruk daha saglam cünkü kafa attıgın zaman kafanda tranva yada tramva herneyse :) ondan geçirebilirsin ve kafan acır şişer ıvrzıvr temiz gibi yumrugunu at =)

abi kafayi admın alnına atmıycan tabi yoksa gecirirsin travmayi buruna cakcan :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sosyal ağlarda paylaş

suratının ortasına indirirm yumruğumu sonrda saçından tutar duvara ve parkeye falan geçiririma rd arda.. surat dağılınca bırakrım :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

Burnuna doğru kafa atabilecek pozisyonda isem kafayı gömerim. Ama baktım tam oturtamıcam malum bölgeye korum dizi ondan sonra Allah ne verdiyse.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

*!kagıdı kalemi eline alir*
kendime not
redallhoor'dan uzak durucaksın kavga etmiceksin, cicegine su vermeyi unutma, bi de yarın pazardan 3 kilo patates al deterjan da bitmiş gibi sanki..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 27 Ekim 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
Oha be Chemical.. Ee Yere düşünce ne yapcan gene kalkar alır aşaa bu seferde..

Benisen düşürsen mesela bilmiyorum hem kalleşlik hemde kavgadayız charmığa gerebilirim ..

abi işte olay o zaten kaldırmıyorum 76 kilo mu neyim, oturuyorum üstüne kitliyorum sağını solunu, aikidoya gidicem hatta bak birazdan.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek adam kavga ederken malum yere vurmaz yakismaz teke tekte.. Kafa en saglami zaten o pozisyonda yumruk atamazsin yani sen yumrugu cikartana kadar yerde olursun;) Redall i gormustum ben bulasmayin derim =)[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...