shapshal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ahahahaha 2. resimdeki kadının o bakış nedir öyle ya[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 [spo1=cameron diaz a aşık olanlar bakmasın][/spo][signature][hline]be the vanquisher, to forgive[Bu mesaj forgiver tarafından 27 Ekim 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Justin Timberlake e uyuz oluyom saten beter olsun ipne , bole sabah Cameron'u sabah uykudan kalkinca bole gorsun kabus gibi. [Bu mesaj Sie tarafından 27 Ekim 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: forgiver, 27 Ekim 2005 19:57 tarihinde demiş ki: [spo1=cameron diaz a aşık olanlar bakmasın][/spo] Aman Allahım one yaaaa böeeeegggkkkk ulen bizim temizlikci kakılmıs bile daha güzel pfff[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 . [Bu mesaj Sie tarafından 27 Ekim 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 İmdaaaak Uykumda görsem korkarım yaa... Evet arkadaşlar bundan sonra her an yanımızda kolonyalı mendil taşıyoruz "Aaa yanağında bişiymi var senin... Dur bi siliyim...İMDAAAT BUNEEEE" [spo1=Kadınlar...] Tanrı, önce evreni yarattı Sonra galaksileri, sistemleri yarattı ve en sonunda sıra Dünya ya geldi... Dünya ya o kadar özendi ki hayran kalmamak elinde değildi. Denizler, okyanuslar, dağlar, nehirler, ormanlar, tam anlamıyla cenneti somutlaştırmış gibiydi... Ve sonunda erkeği yarattı, ki bütün bunlara hükmetsin diye... Sonra da kadını yarattı... Baktıı baktı... Ve sonunda yorumunu yaptı: "Önemli değil; boyanır"[/spo][signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 direk estetik ameliyat olsalar makyaja verdikleri parayla[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaLeRmO Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kadın milleti iki yüzlü derlerdide ininmazdım :D:D[signature][hline]Aşk dediğin Zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkana kadarmış,Bana koymaz deyip sancımı Bir kilo rakıya gömsemde acımı,Asıl sancı uyandığımda bütün odaları boş görünce Koyarmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 of kusaceğim, kuziciğim![signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. tam imzalıksın :D nihohoo..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 iyi de bunlarda sadece makyaj yok ki,yani kaş tipleri bile değişmiş ilk resimlere göre, makyaj bu kadarını yapamaz, kırışıklık nasıl gidiyor makyajla? abartmamak lazım gündüz makyajı gece makyajı diye birşey var, hergün yüzlerini fondöten..vs ilemaske gibi kapatırlarsa cameron diaz gibi olurlar işte...[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya bişey suruyorsun hop suratın dumduz,[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 BU NE! BU NE YAHU IMDAT. CİYAK! Tanrim sen koru ya ühhühühoyhoy. İstemiyom ben cinsellik falan ya. Bırak yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 reklamcılık okuyan biri olarak bu kdr adi bir reklam görmedim.. sizce bu kdnlar bu kdr çirkin olsalardı bu kdr küçük düşürücü bir reklamda oynarlar mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Phoebus_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Cyclone, 27 Ekim 2005 14:42 tarihinde demiş ki: Ayrıca Herkes Demişki. Yüzünü Yıkıcam vs vs. la siz dış güzelligime bakıyonuz hep ? arada buna da katıliim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Fotaşop bunlar inanmayın sakın ha bak sizi kandiriyo griinpiisçiler makyaz malzemesi kulllanılmasın diyene.Siz gdin alın kullanın bunlar güzel şeyler. [spo1=!]nededim ben ya[/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 zaten bılınen bıseydı bu makyaj erkeklerı kandırma olayı ve bunuda sankı cok supermıs gıbı kucuk kızlarada pazarlıyolar makyaj yası gıderek dusuyoda benım annamadıgım 14-15 yasındakı kızın dogal guzellıgı bıtırıo zaten makyaja ne ıhtıyacı var sonra bu genc kızların suraı o kadar badana boya yuzunden 25 ınde beledıye cukuruna donuo bu defa daha cok sey alıyolar daha cok zengın edıolar kozmetıkcılerı erkeklerede bulastırıcakalr bu gıdısle bunu bı metrosexuel dalgası cıkardılar fılan ama tutmadı fırmaların en guzel garantısı kadınalrdır zaten kadınlar kadar alısverıse cuk dıye atlıyan baska bır cıns yoktur galaksıde heralde bırde erkeklerede kadınalr dolayısıyla bulastırdılar joleydı moleydı hayat felsefem, benı dogal halımde begenmıyorsa canı cehenneme surtugun eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 mühim olan iç güzelliği abijim :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 iç güzellikten önce geçmen gereken bi yer var: dış güzellik..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 güsel kadın yoktur, az makyaj vardır!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 hehe bizim evde boyle idi :)[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Önemli olan iç güzellik... Yeterki dışına yansısın[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: ShadowFury, 28 Ekim 2005 12:50 tarihinde demiş ki: Önemli olan iç güzellik... Yeterki dışına yansısın +1 Ama benim içimde, dışımda güzel.... =)[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..." -"The lesson is in the struggle, not in the victory!" -"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 görmeden inanmam cursed_one..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 fake bunlar fake yani sahte :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar