Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alterac Valley

janis

Öne çıkan mesajlar

Bladefistte özellikle ab öncesi dönemde Alterac Valley , horde mekanı sayılırdı. ki en iyi alliance oyuncularından 3-4 tanesi (ve guildie leri tabi ki) katılsa anca kafa tutardı random-horde grubuna. hatta 28 dakikalık bi rekorumuz bile vardı. Sonra AB açılmasıyla , üst seviye oyuncular oraya kaydı , AV 1-2 hafta açılmadı. sonra migration fln malum. Şu anda Bladefistte gene çoğu maçı horde kazanıyo ama o eski zafer günleri gibi değil tabi.

bladefistte genel durum ;
horde-başınabuyruklar ;
alliance-düzenli,programlı , birbirini healleyen fln

genede horde genelde yener av'de. (ab bambaşka bi hikaye )

patch öncesi av'yide özlemedim deil hani. lvl51 olup girer girmez , LFG korrak msjları fln :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ismayilucanpehli, 27 Ekim 2005 03:30 tarihinde demiş ki:
Paladin'ler ? The Unstoppable Force ?
oha .
Adamlar ciddi cidd DPS class i olduklarını falan zannediyorlar.
zavallılar.
Şu supporter olduklarını bir keşfedebilseler gosu paladinler.

niye onlarinda pvp yapmaya hakki yokmu. shamanlar druidler neden aliyor tuf`u. sen saglam paladin gormemissin.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 26 Ekim 2005 22:59 tarihinde demiş ki:
caprice epey döktürmüş ama terrain yapısına bakarsan horde alliance dan kat kat avantajlı ve defansa daha uygun. Stormpike gv ye 30 tane horde üst yoldan pike yaparak giriyor mesela. Onun harici horde tarafında hakim tepe olarak adlandırılan yer sayısı cok fazla. Racial özelliklere girersek zaten horde un genel özellikleri alliance dan çok daha iyi. NE lerde bi shadowmelt var o kadar.
Warrior priest fear olaylarına hiç girmeyelim aynısını horde yapıyor sonuçta, belki köprü değil ama. Nihilium zamanında 40dk da alliance oyun kaybediyordu.
Şu anki alliance yenile yenile bazı gerçekleri kavramaya başlamış durumda (ab de halen millet kafasına göre davranıyor ama av de özellikle bu hafta girdiklerimde alliance acaip bir dayanışma var ilk 15dk da ram riderlar olaya dahil oluyor, palalar heal atıyor, priestler shield liyor, dünyanın sonumu geldi acaba dedim kendime:D).

Valla keşke horde olarak AV de oynasan bide bu taraftan baksan olaya..
Bende ally olarak AV ye katılmadım tabiki o yuzden bende objektif bir yaklaşım gösteremem tabiki..
EU blizz forumlarına ulaşamıyorum orda bi eleman öyle güzel açıklamışki AV deki ally vs horde durumunu ki hak vermemek elde degil bulur bulmaz link verecem..
Ben honored bitmek üzereyken bıraktım AV de takılmayı çünkü sizinde bahsettiginiz gibi çok sıkıldım AFK'cı adamlardan..
Raid kuruyorum 25 kişi geliyor gerisi 5 kişi takılıyor alakasız yerlerde takılıyor..
Rogue lara diyorum ki baselerin arkasına sızın keçi fln kesin yardımcı olun diyorum bi kısmına sallayan yok..
Koca harflerle Do no focus on paladins diye bas bas bagırıyorum sallayan yok hala anlamıyorlar paladinler dalıp oyalayıp shiel la fln geri çekilirken arkadan priler mageler wl ler bi tarafımızı zorladıklarını hala anlatamadım millete..
Aynı tas aynı hamam devam ediyordu yani olay o yüzden bıktım av den..
geçen hafta AB ye belt ve staff için kasayım dedim şimdi belt of archmage e o kadar para harcamamak için giriyorum inv pls diyorum inv eden yok çünkü raid yok ! inv ediyorum bi çogu solo takılacam diyor ! yanımda olsada kafayı gömesim geliyor bazen.. :)
Ama alışmışlar pat pat 3 base alınıyor sonra 5 kişi arkaya sızıp farmı alıyorlar hoop ordan bs yi kaybediyoruz çünkü yarısı farma yardıma gidiyor 6 bilemedin 7 dk içinde kaybedip çıkıyoruz ! ama bizimkileralışmış adam diyoki 5 dk da bi kaybetsen 15dk da 100 honor kasarsın diyor 64 kere girersen friend 200 kere girersen honored fln diye hesap bile yapmış kafasından ..
Yani hesabını hepsini bodos girerek 5dk da kaybetmek üzerine kurmuş..
Bu adama ne anlatabilir sin ki ? :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 27 Ekim 2005 18:01 tarihinde demiş ki:
bence oda gayet normal bisi. ability kullaniyosun sonucta

Nesi gayet normal açıklayabilirmisin ?
Invulken çevrendekli hiç bir itemle etkileşime giremezken AB deki bayrakla etkileşime girebiliyorsun ve bu gayet normal mı oluyor ?

Normal = Bug mı senin için :)
Nerf = Bug Fix dersin şimdi :P
[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor

[Bu mesaj CapriceXante tarafından 27 Ekim 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yoo ben paladin degilim yanlis anlasilmasinda. adam invulnerable oluyor ve attack verebiliyor normalde o durumdayken. isterse bayragada tiklar yani. :) tek gelmisse zaten shield bittikten sonra keser 10 saniyede bayragi geri alirsin bisi olmaz[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 27 Ekim 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
yoo ben paladin degilim yanlis anlasilmasinda. adam invulnerable oluyor ve attack verebiliyor normalde o durumdayken. isterse bayragada tiklar yani. :) tek gelmisse zaten shield bittikten sonra keser 10 saniyede bayragi geri alirsin bisi olmaz

İşte invulken bayrak ile etkileşime girmesi bug bence yada yanlış..
3 paladin yanında 3 adamla 3 bayraga aynı anda gidince 3 yer alınınca ve tee geri farmda reslenince büyün bir dezavantaj oluyor ama..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

Av'a level 60 ta girilmiyor mu sadece ? Bir arkadaşım level 50 den sonra girilebildiğini iddia ediyorda ve banada av da bir görev verdiler nası giricez av'a level 60 olmadan ?[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyenin (bl için konuşuyorum çünkü türklerimiz bol)hordeler için kapanmayan yarası av ... afk olan arklara sabır dılıyorum cunku oyun bıtmıyor bende 1 kere denedım harbı sınır bişy siz neler hissediosanız aynısını sizlere hissediolar savunuosunuz kaçınılmas sonu uzatıosunuz hayatımda 1 kere kazandım o da 2 hafta önce cumartesi günü 12,00 da girdim av ye (sabah) akşam 7,32 fln dı bıttı ve kazandık sonuna kadar savaştım artık başım döndü aynı tuşlara basmaktan bu arada bence av de kaybetmemısın sebeplerınden 1 i de low lvllar kimisi ödlek oluyor kimisi de adam gibi savaşıyor ben janisi gördüm lvlı aklıma gelmıo ama 55 - di tek başına paladin kesmeye çalışıyordu ekranda yarılmıştım her zaman sölerim hordeler allylerden daha zeki ve gazdır ...[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url]
Sosyal ağlarda paylaş

Invulken bayrak almak (sadece nötr olanlarda çalışıyor sanıyorum) exploit e giriyor, GM ler yapmayın diye uyarıyor.

Yanlız horde un tauren olarak eşşek gibi mountla bayrağın içine girmesi ve bunun altından 7-8 kişi dalıp bayrağa almaya çalışmasınında exploit olması lazım. Taktikle hiçbir alakası sadece grief. Çok iyi horde guildlerinin yaptığını gördüm AB de son bayrak adamlar böyle alıp kazanmaya çalışıyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Twisty, 26 Ekim 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
hordede birlik beraberlik ruhu varda adamlar AV DE DUEL YAPIO yok boyle bi olay adamlar av de duel yapıoyolar
Valla bilmiyorum Duel yapan kişi ben idim ama nie yapmayim oyun 5dk sonra bitecek 19 kişi afk 3 kişi farmliyorken neden uğraşayim...

53 Orc Hunter Kanmarl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...