Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasan Şaş

lahoya

Öne çıkan mesajlar

şimdi ben sana kufur etsem banada fenercik ceza vercek dimi.nese ya cezanı alırsın umarım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lahoya, 29 Ekim 2005 10:56 tarihinde demiş ki:
hasan şaş denizili maçında hekeme hakaret ettiği için FENERasyon 3 maç ceza vermiş

Kaynak : Cnn spor 28.10.2005 akşam saat 8 de spor haberlerinde duydum

şimdi ne yalan söliim az bile yapmışlar insan biraz akıllı olur mantığıyla davranır yani bunu yaparsam nolur falan vs diye ben yöneticilerin yerinde olsam bi de para cezası verirdim[signature][hline]GALATASARAY

said:
Cintonik, 29 Ekim 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
şimdi ben sana kufur etsem banada fenercik ceza vercek dimi.nese ya cezanı alırsın umarım.

Senin ettiğin laflardan pek bi farkı yok.Biz de sana küfredelim nası olur?Hoş olmaz mı?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
G3NKs
Sosyal ağlarda paylaş

tamam laf sokulur edilir.bende galatasaraylıyım.hatta bu forumda tutuldugum bi kaç fenerlide var :).laf sokuolar vs.laf sokulcak yer var ama yani

adam kufur etmiş şimdi bırkata ceza alsın ya

ne bilim i love you der ceza alır eyvallah da kufur etti yaniadam[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...