lahoya Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hasan şaş denizili maçında hekeme hakaret ettiği için FENERasyon 3 maç ceza vermiş Kaynak : Cnn spor 28.10.2005 akşam saat 8 de spor haberlerinde duydum[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 doru bi karar[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gayet doru bi karar...FENERasyon haklıymış.. ehuehuehe..:d[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 şimdi ben sana kufur etsem banada fenercik ceza vercek dimi.nese ya cezanı alırsın umarım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Umit Ozat TD'ye kufur etti diye 5 mac ceza veren Fenerasyon mu verdi? az vermişler[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: lahoya, 29 Ekim 2005 10:56 tarihinde demiş ki: FENERasyon ?[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: lahoya, 29 Ekim 2005 10:56 tarihinde demiş ki: hasan şaş denizili maçında hekeme hakaret ettiği için FENERasyon 3 maç ceza vermiş Kaynak : Cnn spor 28.10.2005 akşam saat 8 de spor haberlerinde duydum şimdi ne yalan söliim az bile yapmışlar insan biraz akıllı olur mantığıyla davranır yani bunu yaparsam nolur falan vs diye ben yöneticilerin yerinde olsam bi de para cezası verirdim[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Cintonik, 29 Ekim 2005 11:34 tarihinde demiş ki: şimdi ben sana kufur etsem banada fenercik ceza vercek dimi.nese ya cezanı alırsın umarım. Senin ettiğin laflardan pek bi farkı yok.Biz de sana küfredelim nası olur?Hoş olmaz mı?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: -Nae, 29 Ekim 2005 12:03 tarihinde demiş ki: Umit Ozat TD'ye kufur etti diye 5 mac ceza veren Fenerasyon mu verdi? az vermişler [signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Açılması saçma bi konu bence Hasan'ın sonuçta hakeme bir hakareti var..Bu apaçık ortada ve kesinlikle ceza almalıydı da aldı zaten..[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 harbi bazilarinizin psikolojik tedavi ihtiyaci var.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 tamam laf sokulur edilir.bende galatasaraylıyım.hatta bu forumda tutuldugum bi kaç fenerlide var :).laf sokuolar vs.laf sokulcak yer var ama yani adam kufur etmiş şimdi bırkata ceza alsın ya ne bilim i love you der ceza alır eyvallah da kufur etti yaniadam[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu adami oldum olasi sevmem baya cirkef bi adam keske hepsi ergun gibi efendi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bariz belli mi küfür ettiği??? izlemedimde, hakeme etmedim diodu[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: -Nae, 29 Ekim 2005 12:03 tarihinde demiş ki: Umit Ozat TD'ye kufur etti diye 5 mac ceza veren Fenerasyon mu verdi? az vermişler [signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ohaa yaaa..3 maç..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar