Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel gel (azeri)

Solkirans

Öne çıkan mesajlar

Gel gel isimli pop şarkısının azeri türkçesiyle söyleneni duydum yarıldım ya :) nerdesin sevgilem gel gel gel gözliyerem yolunu.... arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben pcde ablamın indirdiği mp3 ten dinledim linki yok kusura bakma[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Sosyal ağlarda paylaş

merak edıyorum bız bu adamların konusmasıyla dalga gecıyoruzda onlarda bızımkıyle dalga gecıyorlarmı acaba
yanı hıc turkıye tv elrınden bırını acıp sırf gulmek ıcın ızlıyorlarmı bızım gıbı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Azeri kızı Günel
Günel miydi Güner miydi hatırlamıyom.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...