Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

first ün takatukaları!

Linu

Öne çıkan mesajlar

first neogun aldım demin ilk kez içinden bi kağıt çıkıyoiçinde şöyle yazıyor:

"al bu takatukaları,takatukacıya götür.takatukacı takatukaları takatukalamam derse bir tane neogum ver.takatukacı,neogumun içinden çıkan xylitol ve yoğun aroma tanciklerinin lezzeti ile kendinden geçince ona takatuları bir daha verve takatukalamasını iste.takatukacı takatuları yine takatulamazsa bu sefer ona neogumun muhteşem metal kutusunu vermeyi teklif et.ondan sonrada takatukacı takatukaları takatulamazsa o zaman takatukacının alnına karışla!"
Sosyal ağlarda paylaş

eet ben yrtdisindayim ogrenmek istiyorum.. Tutorial isterim bu konuda..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

neogummış doğru düzgün yazsanıza be! :=)

""mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır. dert hedefe ok attırır, sıkıntıyı azaltır. kart her şeyi taksitlendirir, size alışveriş yaptırır.
neogum içinden çıkan xylitol ve aroma tanecikleri ile ağıza muhteşem lezzet verir, kutusunda değerli eşyalar saklanır. mart, dart, kart boş gel sen neogum'la coş. ""

1.5,2 ytl arası fiyatıymış[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bikere aldım, keskin naneli diye aldığım şeyde tarçın tadı vardı(tarçını hiç sevmem) bidaha almadım...

Bide kutusunun arkasını okuyodum minik yazıların arasında "Renklendirici(Titanyum Dioksit)" yazıyo.Tırstım yaa en başta heralde kutu titanyumdur dedim de ya işte sakızın içindekileri yazıo:D

Titanyum sağlığa zararlımıdır?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

suyun(h2o) ne hidrojen nede oksijen özelliği göstermediğini düşünecek olursak,titanyum oksidin de ne titanyumun nede oksijenin özelliğini göstermeyeceğini anlayabiliriz.
Yani,alakasız bir etkisi olabilir.Titanyum diye düşünme.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...