Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OhannesburgerlerDünyadan Gelenekler.

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

+Tazmanya'da kadin ölen kocasının cinsel organını boynuna asmak zorunda.

+Guam'da bakirelerin evlenmesi yasak. Bunun için kızlar bekaretlerini para karsılığı bu işi yapan kisilere bozduruyor.

+Arizona'da patlak lastikli otomobil içinde sevismek yasak. Kurala uymayan ön koltukta sevisen 25, arka koltukta sevişen 50 $ ödüyor.

+Gine'de evli kadini bastan çikaran adamin el ve ayak parmaklarindan biri kesiliyor. Kesilen parça iliskiye giren kadina yediriliyor.

+Guyana'da banyoda sex yaparken yakalanan çiftler önce boyaniyor, sonrada bir essegin arkasina baglanarak sehirde gezdiriliyor.

+Colombia'da gelinin annesi geredege giren çiftin yataginin kenarina oturarak ilk iliskiye sahitlik ediyor.

+Hindistan'da evlere gündelige gelen kadinlar evdeki bekar gencin seksüel ihtiyacini karsilamak zorunda.

+Tayvan'da damadin akraba ya da arkadasi gelinin bekaretini aliyor. Gerekçesi; "Damat böyle sıkıcı bir işle zaman kaybetmesin.

+Amboyna adasında ürünün az olacagi belirlenirse, erkeklerin günes batımında çıplak olarak tarlaya gidip ekinlerin arasında masturbasyon yapmaları gerekiyor.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...

[Bu mesaj Viskhii tarafından 29 Ekim 2005 04:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ohannes harbiden hele şu tarla olayına koptum ahuaha[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viskhii, 29 Ekim 2005 04:45 tarihinde demiş ki:

+Guam'da bakirelerin evlenmesi yasak. Bunun için kızlar bekaretlerini para karsılığı bu işi yapan kisilere bozduruyor.

LOL buna koptum yaa bunu turkiyedeki abazalara göstersek fena olmas haa :D nüfüsda baya bi azalma olur heral :p[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

said:
+Tayvan'da damadin akraba ya da arkadasi gelinin bekaretini aliyor. Gerekçesi; "Damat böyle sıkıcı bir işle zaman kaybetmesin.

Bu kolpanın önde gideni.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Oha böyle bişiy varsa millet coşup yurtdışına kaçar:D

Gerçi şimdi bunlar bize saçma geliyo örf adet hedehödöleri yüzünden ama belkide onlara normal geliyodur.
Belkide onlar da Türklerin namus manyaklığına kopuodur "Azuhazuhahaha baksana kızı bakire değil diye kızını kesmiş manyak" filan diolardır[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:

+Colombia'da gelinin annesi geredege giren çiftin yataginin kenarina oturarak ilk iliskiye sahitlik ediyor.

"belin tutulacak evladım..."
"çok bağırma kızım komşular rahatsız olacak..."
"abaaaaaaooov!"

ps:mondragonun çocuğu varmıydı...

[signature][hline]

[Bu mesaj Lethious tarafından 29 Ekim 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 29 Ekim 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
hindistan iyiymiş bak hosuma gitti :)

gündelikçi kadın be abi yapma ehueheeh.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...