quamor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Araba markasi Golf 3 tek kapı spor bi şi . siyah renk on cama spor bi yazı yazmak istiyo arkadaş ne olabilir acaba? Ben dedim ona gerçi ALI G. MY BITCH yazalım diye ama :) Bilenler varsa bayagi esprilidir ali G. LoL[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 :lol: ama modifiyeli ise Tune rullaz yazdır eheh[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 liselim ama grafiti gibi[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 GTI kavramını atan ilk marka olarak. "Kitabını ben yazdım" gibi işin öncüsü benim türünde bir laf yapabilirsin. Bende slogan atacak ilham yok şu anda. Aman fazla büyük yaptırma sonra papaz olursun polis amcayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 yaw boyle daha spor tarzda yazılar :) Liselim felan diil LoL[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Ali G ve My Bitch olayinin hastasiyimda ya yanina sen oturusan =P[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Kal Ort Por yaz[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLrich Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Abi en iyisi bişi yazma munibüsçülere benzeme adamlardan atasözü öğreniorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Kroyum Ama Para Bende Yazsin cok daha iyi olur.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Bişi yazma, temiz ön cam olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Otoban Faresi Yaz :D[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 yada Asvalt Dusmanı :-)[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ali G. My Bitch olayı Türkiye'de olmaz onun için sağdan direksiyonlu araç lazım yoksa direk Bitch sen olursun :) İlla yazacak ilginç bişey arıyosan "Gunn RulaZ" veya "Wish I had a BMW" gibi bişey tavsiye ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Fast and Foryus Fast and Forrios Fast and Furryos Fest and Forious. tan herhangi birisini yazabilirsin.bunların hepsini değan görünümlü şahinlerin üzerinde gördüm.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Ruff Rider yazsın...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 bence de Kal Ort Por[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 LoL. sonra ilk trafik polisi çevirir valla:)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 madem para sende sana biraz ceza yazalım :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 just crusin'[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 bak direk budur olay; ya ben ön cama şöle güzel bi yazı yazmak istiyodum ama aklıma hiç birşey gelmedi. bunun üzerine arkadaşlarımı bu konudan haberdar ettim ve onlardan bir yazı bulmalarını istedim. ne yazıkki kimse bana yardımcı olmadı. ben de bunun üzerine cama yazı yazmamaya karar verdim. iyiki de öyle yapmışım yoksa çok kötü dururdu,eminim![hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 yok oyle degil olay.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Diğer arabam Ferrari. yaz..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ingilizce veya yabancı tercihim :) ya bide klasik laflar diilde boyle guzel spor tarzda yazılar.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 euheu araba golf 3 tu yazıyı buldum cok hosuma gitti bence :) şoyle cok spor bi tarzda ... GOLF RELOADED olcak super :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: quamor, 19 July 2003 03:13 tarihinde demiş ki: euheu araba golf 3 tu yazıyı buldum cok hosuma gitti bence :) şoyle cok spor bi tarzda ... GOLF RELOADED olcak super :)[hline]ALI G. MY BITCH matrix modasi geçince sildirirsin:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Günahın özüyse seni sevmek, cezam cehennem olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar