jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 büyük bir hevesle aldım fakat içinden garip uzantılı, 2 ekstra programlı, sıkıştırmalı, emülatörlü, başa ağrı sokan bir kurma sistemi çıktı. uğraşmadım da buraya yazıyorum değil. yanlış anlaşılmasın. hakkaten anlamadım. eğer bütün kopyalar aynıysa dedim orta bi yolunu bilen vardır. one tutorial to install them all :P[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 auto run yok mu=[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 www.addmanager.com da ayrıntılı var bi bak istersen[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Artık neden basit crack olmuyor da sanal sürücüleri kullanıyoruz? Bilen var mı?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bende harbi bu soruyu merak ediyorum yanı nıye herifler zorlaştırıyo[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bence bu oyunu çıkaran şirket (sega mı eidos mu ea mi sigames mi kafam karıştı benim de :D) kopya oyun satışının önüne geçemeyeceğini anlayınca böyle bir soutma taktiğine girdi eheuh.. bence bu mantıkla hareket edip kopyaları da tekellerine aldılar ;)[signature][hline]tea for two and two for tea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Hayır sadece yüklediğiniz oyun netten image halinde indirilip açılmadan cd ye basilan türden oyundur.Çünki artik oyunlar dvd de çıktığı için normal cd ye sığmamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 direk daemon tools diyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bende orjinal diorm[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 deamon tools işini görür sanırım. google'dan bulabilirsin nasıl kullanıldığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar