Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekel:85 Ülker:65

Rush

Öne çıkan mesajlar

TBLde ikinci hafta mücadelesinde Tekelspor, İstanbul Halagaş Spor Salonunda Ülkersporu 85-65lik skorla mağlup etti.

TEKELSPOR, BAŞTAN SONA ÜSTÜNDÜ

Karşılaşmaya iyi başlayan Tekelspor, Reese ve Videnov'n faul atışlarından bulduğu sayılarla 3. dakika içinde 6-3'lük üstünlük yakaladı. Mirsad ve Trepagnier'in sayılarıyla Ülkerspor, 4. dakikada ilk kez 9-8'lik skorla öne geçti. Başarılı savunmasıyla konuk ekibi durduran Tekelspor, hızlı hucumlar ve dış atışlardan bulduğu sayılarla tekrar öne geçti ve ilk periyodu 10 sayı farkla 28-18 önde tamamladı. İkinci periyotta da etkili oynayan Tekelspor, 15. dakikayı da 37-25 önde geçti. Periyodun son 56 saniyesinde 19 sayılık farka (48-29) ulaşan ev sahibi ekip, devreyi de 48-31 önde tamamladı. Ülkerspor, farkı azaltmak amacıyla ikinci yarıya hızlı başladı. Bu yarının başında Ömer'in 3 sayılık basketi turuncu-yeşillileri umutlandırırken, alan savunmasını iyi uygulayan Tekelspor rakibine sayı şansı tanımadı. İlk yarıdaki farkı koruyan ev sahibi ekip, 3. periyodu da 63-48 önde geçti. Son periyotta da üstün oyununu sürdüren Tekelspor, 33. dakikada Engin'in basketiyle 22 sayılık farka (70-48) ulaştı ve karşılaşmayı da 85-65 kazandı.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı

[Bu mesaj Rush tarafından 22 Ekim 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rush tarafından 22 Ekim 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler maçı tribünde izledim. şahsen orda olamnızı isterdim. maçtaki smaçlar bloklar bombaydı ama siz walker i ısınmada izlicektiniz. aklıma nba geldi walla. adam acayip atlet. bu arada maçta yaptığı blok jordan ı anımsattı bana. adam panyada topu aldı resmen ya[signature][hline]'I Love This Game'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...