funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadaşlar tavsiye ederim: Ernest Hemingway-Çanlar Kimin İçin Çalıyor?Okuyanınız var mı? Hem aşk var, hem savaş var...Okurken insanın ağlıyası geliyor... [Bu mesaj funny_girl tarafından 27 Ekim 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Neyi konu alıyor ben ilk defa duydum kitabı?![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 20 sayfa okudumda devamını okumak gelmedi içimden çok sığ akıcılığı yok gibiydi[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Sonunu beyenmiştim.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Aradhell, 28 Ekim 2005 13:36 tarihinde demiş ki: 20 sayfa okudumda devamını okumak gelmedi içimden çok sığ akıcılığı yok gibiydi -------------------------------------------------------------------------------- Loves are masturbating now.. 50-60 sayfadan sonra akıcılığı başlıyor.Önceleri benim de içimden gelmiyordu okumak ama sonra sürüklenip gidiyorsun.Bence okumaya devam et... [Bu mesaj funny_girl tarafından 28 Ekim 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 metallica'nın for whom the bell tolls adlı şarkısının sözlerine de ilham kaynağı olmuştur bu arada...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar