funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadaşlar!Ben MP3 çalarıma şarkı koycam ama bir önceki deneyişimde bilgisayarıma virüs girdi.Bana güvenli siteler lazım şarkı için. Benimle paylaşırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Program kullanarak çekebilirsin. daha kolay ve daha verimlidir. lime wire öneririm.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Buradan indiriosun Açtiktan sonra mp3 search kismindan aratiosun Yada[signature][hline][b]I'm Falling In My Dream; I Finally Hit The Ground[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 www.mp3siteniz.com vardı harbi aradığım herşeyi buluyodum kapandımı ne bişi oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mp3kaydet.com hitmp3tr.com vardı benim bildiğim calısıyorlar mı bilmiyorum ama limewire kullanmayı ögren bence her istedigini bulursun.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 iyide m3ten virüs girmez ki mp3 playerın creative muvo mu?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: fastreload, 27 Ekim 2005 21:14 tarihinde demiş ki: iyide m3ten virüs girmez ki mp3 playerın creative muvo mu? ipod.Ayrıca mp3'ü dinlemeye çalışıyordum.Bir de arkadaşlar mp3kaydet.com'a girdim.Bana başka siteler verdi.Ne yapmalıyım? [Bu mesaj funny_girl tarafından 27 Ekim 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 http://www.ilkmp3.com burayı dene[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sağol işe yaradı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mp3kaydet sizlere ömür =) şu başlığa bak burda istemediğin kadar mp3 sitesi var. ne kadar güvenli bilemeyeceğim ama eger anti-virus programın varsa zaten direk tespit eder site acılınca. sen de kapatırsın. ha anti-virus programım yok diyosan zaten mp3 sitelerine kesinlikle girme =) burda başlık: http://forum.paticik.com/view.php?id=99120[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 toggie benim yopk ama ben giriyorum :) heenüz bi problemle karşılşaşmadım firefox rules[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mp3 lerden nasıl virüs gelirbe yuhunuz ..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 mp3 ten gelmiyo virüsler direk siteden geliyor. hiçbir sorunla karsılasmamanız sansınızın yaver gitmesinden kaynaklanıyor ya da girdiğiniz siteler guvenilir. sadece mp3 siteleri için değil crack siteleri için de bu gecerlidir. siteye girdiğin anda spy kapabiliyosun bazen.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yada firefox[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya firefox'la ne alakası var? browser değil mi o da sonuçta. yani tam olarak bilmiyorum ama browserla alakası olmaması lazım öyle şeylerin. o zaman hiç antivirüslerle ugrasmayalım firefox kurtarsın bizi =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Fly-Mp3.COM[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 VidaMP3[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: toggie, 27 Ekim 2005 22:06 tarihinde demiş ki: ya firefox'la ne alakası var? browser değil mi o da sonuçta. yani tam olarak bilmiyorum ama browserla alakası olmaması lazım öyle şeylerin. o zaman hiç antivirüslerle ugrasmayalım firefox kurtarsın bizi =) her ne kadar kesin bi çözüm olmasada internet explorerın açıklarında yararlanan bi çok virüs, spyware vs nin girmesini önlüyo çok daha güvenli bi browser.. yani evet browserla alakası oluyo bazen... ben kullanmay abaşladıımdan beri hiç spam girmedi bilgisayarıma... ---------------------------------- bende lime wire yada ares önerenleririm... sitelerden mp3 indiren az insan kaldı artık çoğu insan p2p kullanıyo...[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arkadaşlar ben istediğim şarkıları USB sürücüsüne yani MP3 çalar girişinden kopyaladım.Ama bu şarkılar görünmüyor.Ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 mp3 player'ın kullanma klavuzuna bakabilirsin mesela =) mp3 player'ı usb'ye bağlıyosun bilgisayarımda zaten otomatik olarak tanıyo windows. yeni cıkan disk'e yani mp3 playın oluyo bu atıyosun sarkıları. sonrası senin mp3 playerının özelliklerine kalmıs bişey. arkadas da sormust bana ipod kullanıyodu o da. nasıl yaptı bilmiyorum cd si falan gerekiyomus galiba falan fişman.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ya babam bunu biriyle takas etmiş.O yüzden elimde hiçbir şeyim yok.Kulaklık, batarya ve cihaz sadece... :( [Bu mesaj funny_girl tarafından 28 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Siteden ziyade emule'leri tavsiye ederim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 CD'siz yüklenmiyo üzgünüm[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Acaba bir yerden bulabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar