matama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bosver elektronik esyayi elbiselerin acaip ucuzlari var orada sahte mahtede oluyorlar ama:) barbour bir mont falan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 herkes elktronık eşya yazmış onlar burdada var (orası daha ucuz tabi) ama ben olsam bole yerel kiyafet veya yelpazeye benzer bişileri var onlardan alırdım[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 önümüz kış ona göre yane elektronik deil de işte kışlık eşyalar:)[signature][hline]http://www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Soba al.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dayım aneca mp4 player diye bi şey aldı, çinden gelmiş. 20gb üzerinde lcd ekranı var, divx, mp3 ve jpg falan bişiler daha gösteriyor. alt yazı olayını çözemedik ama görüntü gayet kaliteli. ordan alan kaça almış tam bilmiyorum, 300 ytl verdim demişti.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 elektronik alet ler iste camera mp3 player vs...[signature][hline]...FaLLeNAngeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 diab a sor o kac kere gitti cin e[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sordum diaba ayakakbı diyo çanta diyo 10 ytl tanesi diyo erkeğe polymorph olsa cevaplasa iyi olucaktı :) babamda hemen karar ver laptop istiyorsan modeli seç alalım dedi, heh laptop haftaya alıcaktım fujitsu siemens 2045 i 1.8 milyar pcdepo da simdi çinden laptop alma muhabbeti cıkınca sony vaio diip şımarmaya basladım mp3 player usb bellek düşünorum baska bişi gelmedi aklıma. giysi olmaz zaten elektronik birşeyler illaki alıcam. toshiba nın ana sitesinde çinde şubesi yokmuş diye okudum toshiba satan magaza vardır belkide ana bayisi yok garanti konusu nasıl olur kafamı suan o kurcalıyo uluslar arası garantili bir sony vaio bulabilirsem ve fiyatı trdekine göre %30-40 civarı ucuz olursa aldırabilirim ama site bulamıyorum çinde nedir fiyatlar öğrenemedim :([signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Suark, 27 Ekim 2005 11:25 tarihinde demiş ki: eti kraks aldır =). Neye ihtiyacın varsa onu aldır abi =) ımh[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 mp3 palyer aldırt[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yanlız laptop biraz tehlikeli olabilir. Sorun çıkarsa, sorunu çözmek bayağı uğraştırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 karı kız O_o...asyalı hatunlar iyidir[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 uluslararası garanti her ürün/firma için verilmiyor sanırım çalıştırmadan almasın bence bir de tek dil seçeneği çince olan bişey almasın ucuz ayağına pahalı bişeyde almasın, tr den fiyatları not edin, karşılaştırsın, sonuçta tr de dünya kadar çin malı var :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 gitti tanıdık zaten cuma sabah cıkıyordu yola mp3 player usb flash bellek xd hafıza kartı siparişi verdim suandan sonra bişi sölesenizde önemi yok yani :) neyse öneriler için teşekkürler[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 saç çıkaran bi krem varmış çinde diye duydum :p[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ahaha bleeding lol dyna banada aldırsaydın bi tane zen nano... böhühü[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Bleeding, 29 Ekim 2005 13:10 tarihinde demiş ki: saç çıkaran bi krem varmış çinde diye duydum :p artık çok geç :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ilim bide ucuz mal Çin dede olsa gitçen getircen:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Çin'de laptoplar çok ucuzmuş duyduğum kadarıyla. %30 Falan daha ucuzmuş dahada ucuz olabilir.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar