Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ram uyuşmazlığımıdır benim derdim??

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar. Dün önceden açtığım başlıktai sorunlu rami değiştirdim. yine 512/400 bir ram aldım. Bu rami boş olan 2 slotan birine takınca bilgisayar daha açılırken (tam olarak windows başlarken) mavi ekran görüyorum 1 saniyeliğine ve hemen kendine reset atıyor. Bende 256lığı çıkarıp onun yerine taktım. Bu defa gayet normal çalışıyor. Ardından 256lığı herhangi bir slota taktım. Bu defa hiçbir sorun çıakrtmadan açılıyor bilgisayar. Ama kafasına esen zamanda bir mavi ekran çıakrıp "bu hatayo ilk kez görüyorsanız bilgisayarı baştan başlatın" falan diyor. Bu sabah ise açıldıktan sonr abir çok program için "bu program hatalı kapatılacaak-rapor gönder gönderme" uyarısı çıkıyor. Bende 256lığı çıkarttım bilgisayardan. Şimdilik sorun yok. Acaba ram uyuşmazlığı falanmı bu? Ramlerin ikiside aynı marka yanlış hatırlamıyorsam. Tek sorun 256nın 333 MHZ olması. Diğeri 400. Ama senkronize sorunu olmuyor diye biliyordum. Ne yapmalıyım?[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı marka ve aynı frekansta olmalı ramler. Valla bizim arkadaş samsung almıştı chiplerin markası değişik die uyum sorunu yaşadı.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

Markaları aynı. Slotlarda problem olacağınuı sanmıyorum çünkü 512nin res attığı slotta 256 çalışıyor gayet rahat. Frekans açılışta 400 olarak gözküyor. Nasıl ayarlayabileceğimi bulamadım.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...