GKC Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 merhaba, geçen gün oyunu denemek için internetten indirdim ve kurdum. Amacım denemek olduğu için gidip orjinal oyunu almaya gerek duymadım tabiki. World of Warcrafttada oyunu netten indirip trial account açmış ve beğendikten sonra gidip mecburen orjinalini almıştım. Bu SWG'de sistem aynı değilmi? Oyunu kurdum fakat account açmak için benden serial istiyor, bu serial sadece orjinal kutudan mı çıkıyor? Eğer boyleyse çok çok saçma demektir. Mesela gittim oyunu aldım, açtım account beğenmedim oyunu, ee sonra? Orjinal oyunuda single player oynanmadığına göre ne oluyor? Para yanıyor mu? WoW 'daki gibi bir trial account açmak için bedava bir serial alınmıyor mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 15 günlük betası vardıda nerden bilmiyorum...[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Sanmam devler beleşe iş çevirsin.Ancak kıçlarını kaşıyıp para saymayı biliyorlar...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 dur lam adamı hemen soğutma :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GKC Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 arkadaşlar, world of warcraftta aynı şeyi yapmıştım, oyunu netten indirdim, trial account için bedava serial buldum 14günlük, oynadım beğendim, gittim orjinalini aldım. bu oyunda oyle bişey yokmu? yani gittim hadi oyunu aldım diyelim, e beğenmedim ne olacak? single player yokki.. eger boyle bişey yoksa çok saçma bişey yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 var dedim ya işte 15 qünlük... ama nerdendi hatırlamıyorum[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 valla ben swg yi bırakalı biraz oldu. ama hatırladıgım kadarıyla en son o trial olayını kaldırmıslardı. eger kaldırmadılarsa direk trial olarak indirion. gamespy da mı ne vardı(yanlıs da olabilir). ama dedigim gibi ben kaldırdılar die biliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar