-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 27 Ekim 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Anelor, 27 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: adam iyi yapmis 6 yasindaki cocuk emir werio sevsene beni die kim ya o ben olsam oldururdum o cocugu 6 yasinda neler dio şaka yaptıımm ..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 27 Ekim 2005 16:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sevsene beni ne vuruyosun[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: zydar, 27 Ekim 2005 16:46 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 27 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: adam iyi yapmis 6 yasindaki cocuk emir werio sevsene beni die kim ya o ben olsam oldururdum o cocugu 6 yasinda neler dio OHA.. SENİ BEN Bİ SEVERİM AKLIN HAYALİN DURUR.. O DERECE YANİ SEN HAYAL ET.. bende dicektim aynılarını da adam şaka yapmışmışmışımışı. o yüzden sildeim editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 şaka mı ? edit liyorum şaka yapıyorum bende o zmn :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gandalf demiş ki "nice canlılar vardır yaşamayı haketmez, nice ölüler de vardır yaşamayı hakeden.."[signature][hline]I have a pikachu.. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sabaka kyuu yapmak istiyorum bunlara[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 polly ahaha nerden gelir aklina :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 gandalf rocks.. (=[signature][hline]I have a pikachu.. Garbage nedir, yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Gerçek hayatlarında 0 olan insanlar, güçlerinin yetebileceği kişilere işkence yapıyor işte. Kadınlara el kalkmazmı? Onu yapan kadını bulursam, gücü yetene taktiğini bizzat üstünde uygularım.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 allah belalarini versinler.hele o bakan bozuntusu yokmu? "insanin oldugu yerde siddet olur" diyebilecek kadar kultursuz,gorgusuz,bilincsiz ve en onemlisi gerizekali olan bu bakan niye hala duruyor?istifa etmesi hatta kendini oldurmesi lazim bu goruntulerden sonra.BALIK BASTAN KOKUYO ALLAH BELANIZI VERSIN...[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 allah belalrını versin o kadının..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeneas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Anelor, 27 Ekim 2005 16:42 tarihinde demiş ki: adam iyi yapmis 6 yasindaki cocuk emir werio sevsene beni die kim ya o ben olsam oldururdum o cocugu 6 yasinda neler dio sakana sımdı oole bi atlarım ki saka yapılıcak konu diil mö insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kadın geçmişinde temizlik şirketinde çalışan eğitimsiz biri... sonuçta cocuk esirgeme kurulu denilen bir yerde işe başlatılması asıl suç. devlet suçlu[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hayır dün seyrettim kadın aglıyo cocugum dovduler diye ulan serefsiz sen niye patır patır cocukları yapıyosunda yurtlara atıyosun[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu olayı ancak bugün görebildim tv'de..demin haberlerde izledim. ya bunlar nasıl insan anlayamıorum yazıktır yaa..şerefsiz kadın zavallı çocukları döverken çocuğun 'anne dövme beni' demesi, kafaları tokuşturulup yere fırlatılan çocuklar, ve diğerleri resmen yüreğimi parçaladı. bi de bi çocuk onu görüntüleyen kameramana 'baba' diodu, orda kilitlendim ben.bu çocuklar o 'bakıcı anne'lere 'hadi beni sev' derken, nasıl bi şerefsizlik ya onların yaptıkları... gözlerim doldu. umarım malatyalılar o binayı yıkar. ilerde koruyucu anne olucam ben buna karar verdim bugün.[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bunları taksimde sallandıracan sonrada yakacan ki bi daha yapmasın... ülkemizin utanç duyması gereken tablolar bunlar bu şekilde dünyaya rezil oluyoruz.[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ordaki kadınlar ztn kor kutuk cahil sahsi fikrim ordaki yonetici o kadınlardan 10 kat daha suclu[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 asıl suç bu çocuğu çıkartan kadında. 5 dakka vuruşacam diye çocuğu çıkartıp hem ona hem kendisine zarar veriyor. zamanla kalmaz böyle şeyler.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arkadaşlar kusura bakmayın.Gözüm hiç başlık maşlık görmedi.Yanlışlıkla da bi tane ben açmışım.Neyse. Sizinle birşey daha paylaşmak istiyorum.Öğlen Habertürk'te izlerken dikkatimi çekti.Çocukların biri demiş ki:"Filanca abla bana kaka yedirdi. :( "Sonra öğrendimki çocuk-sonuçta daha küçük- çok afedersiniz altına yapmış.Kadın bunu görmüş ve medili çocuğun dışkısına sürmüş.Sonra da çocuğun ağzına... *!Ağlar* Bu ne insafsızlık.Allahlarından bulurlar inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben orasını kacırmısım ama eger oyle bişey varsa cidden bu kadının insan oldugundan süphe etmeye basladım. uzaylılar ülkeyi ele gecirmeye calısıyorlar galiba. allah belasını versin hepsinin tekrar diyorum yine diyecem allah hepsinin belasını versin. ulan devam edecem de toplu bi ortamdayız sakin olmak lazım.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya bide kadın 'beni dinden imandan çıkarmayın' dierekten çocuklara girişiodu. nasıl bir tezattır bu yaa..bide bunların biri 4 çocuk annesiymiş..nasıl anneyse o artık..[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sanki kadın dindar da,"beni dinden imandan çıkarmayın." diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 toggie, 27 Ekim 2005 22:40 tarihinde demiş ki: nasıl fazla tepki gelmedi butun malatya toplandı mekanın önünde. Bütün Türkiye'nin ayaklanması, gerçekten korkutacak cezalar verilmesi hatta ve hatta orada en azından bi linç girişimi gerekirdi. En adi adam öldüren gaspçıya, azıcık ceza veriyolar. 8-10 ay yatıp çıkıyo adam. Böyle ceza verirsen adam tekrar tekrar yapar. @funny_girl: Başı bağlı ya, o dindar olmaya yetiyo işte.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya iyi de linç girişimi pek sonuc getirmez halk yapacagını yaptı ayıpladı bu kadınları. cezayı vereni bilemeyecem valla orası hakimin bilecegi iş bunlara ömür boyu yedirmek lazım. hatta idam etmek lazım cellat da ben olabilirim.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar