trix Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 liseli ergeniz tabii, açılan topiclere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Topic 5 sene öncenin yalnız, syn o zaman olsun olsun 16 bilemedim 17 olsun eheh. Benim anlamadığım 5 yıllık mesajı nasıl buluyorsunuz da böyle bir soru soruyorsunuz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 5 sene önce yazdığım mesajı gördüm nostalji oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Orda gentle fist denmis ikidir aynı arkadas zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 deadwoll said: Topic 5 sene öncenin yalnız, syn o zaman olsun olsun 16 bilemedim 17 olsun eheh. Benim anlamadığım 5 yıllık mesajı nasıl buluyorsunuz da böyle bir soru soruyorsunuz xD hayır, topiği açan benim zaten :D, syn ilk accountum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Peki ozamandan bu yana güçlendimi yumrukların bakalım?ALdın mı antremenların sonucunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Koydumu oturtturuyomuş şimdi asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yumruk kolla değil omuzla atılır. dene ve sonucunu gör :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 kill bill style.mum söndür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Tron said: yumruk kolla değil omuzla atılır. dene ve sonucunu gör :) Yumruk sadece omuzla değil tüm vucüt la atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 KenshinHimura said: B,de Şöle Var..Duvara Gazete Yapıştırıyorsun Ve Başlıosun Ona Girişmeye Yumruk Kısmın Nasır Tutuyor Ve Taş Gibin Yumrukların Oluoyor...Bunu Bi ileri VErsiyonu Elini Sıcak Kuma Sokup Sokup Çıkarıosun Tüm Elin Öle Oluo Sonra Gentle Fist Denilen(Naruto İsleyen Bilir) Teknikle Hall Oluo...Hatta Osmanlıda Bilirisniz Mermer Tokatlanırdı Yanı Hepsi Aynı Kapıya Çıkıo..Eli Nasırlaştırma[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great... ---Albel The Wicked--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. ben gazete olayını anlamadım. duvara normal direk vursak ne farkedior,gazete olunca ne farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 duvarın yüzeyine bi suratını sürt hızlıca.. sonra üzerine gazete koyup sürt suratını.. anlayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 günün manşetleri elinde çıkınca olmuş oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Gazete koymak seri yumruk atmayı anlama yolu. Birini çekerken diğerini vurabiliyorsan gazete kağıdı düşmeyecektir, ya da çok az düşecektir. Eğer düşüyorsa ya da çok kayıyorsa yeterince seri yumruk atamıyorsundur. Aynı olayı bateristler de yapar artistlik olsun diye, bagetleri seri vurarak kağıdı düşürmemeye kasarlar duvardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 .. abi gazeyeti öle koymuyosun bantla yapıstırıyosun. amac elini kırmak deil, kemiklerinde cok cok ufak catlaklar olusturmak. belli bi süre calısıyosun ertesine güne o cok cok ufak catlaklar iyilesiyo, kemiklerin sertlesiyo. bole bole kemik ağırlığın ve zertliğin artıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ciddi olarak bişey sorucam. Nasıl yumruklar indiriyoruz çotank diyip anansk diye elimizi ovuşturduğumuz yumruklarmı yoksa hafif sert yumruklarmı. Varsa bu işle ilgili bir link fln ciddi olarak çalışmayı düşünüyorum yumruk geliştirme ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 wing tsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 kavga etmeyin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 bi kere o el inecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 national geographic demi ne izlemiştim.adam diyoooodu ki ne kadar sert vurduğun önemli değill,seri vur yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar