tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sımdı ben 1 sene hazırlık yarımsar seneden 2 yaz tatılı 1.5 senedır hıc kıtap acmadım okulda bıle acmadım zaten bu sure zarfı ıcınde sadece 4 ay okudum.şimdi bolume basladım bılkent unıversıtesınde,ödevler falan cok bunalttı ondanmıdır nedır;acayıp sıkılıyorum neden bılmıyorum.eskıden yaptıgım seylerı yapıyorum ama hıc bısey zevk wermıyor her seyden sıkılıyorum nıeyse hayat cok bos geldı boyle neden sıkıldın deyınce bıseyde solemıyorum ama hayattan zevk alamıyorum yane ne ıstersın dıe sorsalar bısıy soleyemem ama su an da acaıp mutsuz we depresıfım.normalde susmayan vede sureklı sırıtan ben sımdı asık suratlı wede hıc konusmayan "agrasıf sınırlı komplexlı" bırıne dondum, biri gorunce noldu bana küsmüsün dıor o derece.nıe bole oldu ya bı tavsıye werın nolur, antı depresan falan mı alsam dedım sona telıkelı mıs falan dedıler bılmeden dalmayım ole ıslere dedım ama gencler nolur yanı, azraıl gelse gıdekmı dese takılırım walla gıderım ya hıc bı beklentım yok yanı eskıden olsa kosarak gıtcegım seylere sımdı "aman gıtsem nolcak sankı" dıe tepkı werıorm . nolcak bnm bu halım yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yeni bişeylere el atma vaktin gelmiş..Belli oluo.Durma sen de yeni uğraşlar bul.Herhangi bişey olabilir.Yeni insanlarla tanış bol bol atraksiyona gir.Git süper bi komedi filmi izle.Canın sıkıldı gitar kursuna başla.Sıkma kendini.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bence o kadar kafana takmamalısın, zamanla geçer dü$üncesindeyim. Haa geçmedi diyorsan eğer hayata farklı gözle bakmayı dene, belki çok klasik bi cümle oldu ama gerçekten yararı olur kanaatindeyim. İlaç fln tavsiye etmem kesinlikle Arkada$ ortamlarında bulun, canın sıkkın olsa bile takılmaya çalı$.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaşlanıyosun. ergenleşiyosun, geçer biraz bekle, bişey yapmadan en fazla 3 gün oturursun. arkadaşlarını terslemeyi de dostsuz kalınca bırakırsın.. geçer yani[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 geçer tabi ergenlik işte =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 iide benım kımseyı tersledıgım yokkı normal davranıorm ama eskısıne gore somurtkan olduum ıcın onlar ole dıolar.ama gecmıo bea 1 aydır bole bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 otorite fede konuştu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yeni bi_eyler yap bi ensturmana basla sevgili bul varsa degistir:-) ankara sokaklarin cik takil ama farkli seyler yap ayni seyler s1km1s seni banada oluyo s1k s1k[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bencede aynı seyler cok sıkmıs senı biraz farklı seyler yap mesela arkadaşlarında kal fln (cok buyuk eglence olur genelde) yada kendını muzıge wer (bence tabii)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar