Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıkıldım,depresifim,tavs,yenızı ıstıorm gencler

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

sımdı ben 1 sene hazırlık yarımsar seneden 2 yaz tatılı 1.5 senedır hıc kıtap acmadım okulda bıle acmadım zaten bu sure zarfı ıcınde sadece 4 ay okudum.şimdi bolume basladım bılkent unıversıtesınde,ödevler falan cok bunalttı ondanmıdır nedır;acayıp sıkılıyorum neden bılmıyorum.eskıden yaptıgım seylerı yapıyorum ama hıc bısey zevk wermıyor her seyden sıkılıyorum nıeyse hayat cok bos geldı boyle neden sıkıldın deyınce bıseyde solemıyorum ama hayattan zevk alamıyorum yane ne ıstersın dıe sorsalar bısıy soleyemem ama su an da acaıp mutsuz we depresıfım.normalde susmayan vede sureklı sırıtan ben sımdı asık suratlı wede hıc konusmayan "agrasıf sınırlı komplexlı" bırıne dondum, biri gorunce noldu bana küsmüsün dıor o derece.nıe bole oldu ya bı tavsıye werın nolur, antı depresan falan mı alsam dedım sona telıkelı mıs falan dedıler bılmeden dalmayım ole ıslere dedım ama gencler nolur yanı, azraıl gelse gıdekmı dese takılırım walla gıderım ya hıc bı beklentım yok yanı eskıden olsa kosarak gıtcegım seylere sımdı "aman gıtsem nolcak sankı" dıe tepkı werıorm . nolcak bnm bu halım yaf
Sosyal ağlarda paylaş

Bence o kadar kafana takmamalısın, zamanla geçer dü$üncesindeyim.
Haa geçmedi diyorsan eğer hayata farklı gözle bakmayı dene, belki çok klasik bi cümle oldu ama gerçekten yararı olur kanaatindeyim.
İlaç fln tavsiye etmem kesinlikle
Arkada$ ortamlarında bulun, canın sıkkın olsa bile takılmaya çalı$.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede aynı seyler cok sıkmıs senı biraz farklı seyler yap mesela arkadaşlarında kal fln (cok buyuk eglence olur genelde) yada kendını muzıge wer (bence tabii)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...