Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

70 infected files diyor spyware...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet ad-aware yükle
bulur ve siler sorunsuz bi şekilde.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

I'm love in it! :)
Mesaj tarihi:
kesinlikle pazarlama taktiği hatta baz spy wareler spy ware lerin verebilceği tüm rahatsızlıkları verip kendi kendilerine spy ware programı satan sayfaları açıp duruyolar. bizde salaktık.
Mesaj tarihi:
olabilir..

kardeşim ben istanbula gleince temizlerim :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
ad,aware de yükle ama o sadece bulaştıktan sonra temizlemende yardımcı olabilir. Bulaşmasını engellemek için ad-watch modülüne para vermen lazım
SpyBot programını kullanabilirsin bununla beraber. Registery'de değişiklik olacağı zaman soruyor izin veriyor musun diye? ilk baştan spyware vs. bulaşmasını engelleyebilirsin böylece[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama..
Anime listem
Mesaj tarihi:
spy sweeper bazen windows un gerekli parçalarını spyware diye gösterip siliyor.... bence Microsoft Antispyware kullan.. hem arıyo hem siliyo hemde aktif olarak koruyo, bedava... zaten microsoftada güvenemiceksek atalım bilgisayarları[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
Mesaj tarihi:
son cümleni microsofta güveneceksek atalım bilgisayarımzı diye değiştiriyorum :)
bu arada tebrikler 111,111. msj'i atmışsın internet bölümüne :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
evet hemen ss çektim ben :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
@ senko

güven yada güvenme ama adamın işletim sistemini kullanıoyruz çoğumuz... işletimin sistemini kullanmıoysak başka bişeyini kullanıoyoruz... bilişim konusunda tekel gibiler..

saol canım daha nice 111 lere... sen gene say haber ver bana böyle emi..[signature][hline]Absolutely ABSOLUT.
  • Yeni Oluştur...