wook Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sonuc olarak 256k sınırsız da fiyat yine 49 ytl mi? bazıları 99 odiceksiniz diyorda :-/[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] Bütün yollanabilecek mail adreslerini buldum hadi saldırın millet.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ahhaha gifler ve resimler super babam da eve 50 milyon fatura geldi diyo nasil yani dedim(29luk tarifeydi) megerse neden buymus serefsizlik yaptiklari %100 ucuzlaticam diyen beyinden zaten ne beklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM'ın Web Sitesindeki ziyaretçi defterinden ve iletişim bölümünden de şikayetlerimizi iletelim. http://www.binaliyildirim.com.tr/[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Adiemus, 27 Ekim 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Böyle olmalıyız. evet evet bende bundan bahsediyordum hep[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Davion, 28 Ekim 2005 03:20 tarihinde demiş ki: Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM'ın Web Sitesindeki ziyaretçi defterinden ve iletişim bölümünden de şikayetlerimizi iletelim. http://www.binaliyildirim.com.tr/ himm bence buraya saldiri yapmak lazim ama acaba adam okuyomudur bunlari[signature][hline]imza! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 resmi açıklamada yapılmış maalesef doğruymuş kafam girsin şu an en mantıklısı 1 kasım olmadan sınırsız 256kb yi seçmek http://pazarlama.turktelekom.com.tr/ADSL/512.doc[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 www.binaliyildirim.com.tr/ Burdaki ankete de katılın.Son yarım saatte katılım 6600den 7700lere çıktı.[signature][hline]est sularus oth mithas [Bu mesaj Nosfe tarafından 28 Ekim 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 GARANTİ EDİLMEMEK KOŞULU İLE bu kadar angutluk aptallık olur bence altyapı henüz HİÇ hazır değil ve 512ye geçicez, srekli kopmalar yavaşlamalar, 1 ay sonra da 256ya geri dönücez..[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Pru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yok yavaş yavaş 1mb a gidiyoruz TÜRK TELEKOM ÜBERALLES[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ankete katılın arkadaşlar http://kafalartelekoma.tk/[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 azicik bildigim flashla yapiym dedim umarim begenirsiniz..[Bu mesaj Agent_47 tarafından 28 Ekim 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar