Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arkadaşlar Frostwhisper'da Horde tarafında olan Buzkurdu Kabilesi adlı guildimiz kurulmuştur.Şimdilik low-levellara hitap eden guildimiz kısa sürede gelişecek ve güçlenecektir ve ileride Frostwwhisper'daki diğer Alliance Türk guildleri ile savaşmaya başlıyacak ve Horde için onları ezip geçicektir! Bize destek vermek/katılmak isteyenler oyun içinde Farinal'a whisper atsın.Yakında tabardımızda olucaktır ve tekrar hatırlatıyorum şimdilik sadece low-levellara hitap eden bir guild ama ileride güçlenicez ve gelişicez.FOR THE HORDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bak en tepesine sayfanin orda essek kadar bi bashlik var. Hatta http://forum.paticik.com/view.php?id=151817 ishte link bas orayi doldur.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 isim çok yaratıcı =)) war abi buzkurdu ztn (frostwolf clan) ayıp olur adamlara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 buz kurdu kabilesi thrall'ın şefi oldugu kabile değil miydi?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yukarıya ekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bende Buzparmak Kabilesini kuruyorum yakında :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Valla artik Fw de dusuk lvl i turk kalmadi ama basarilar...[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaa yazmayayım dedim ama komiklik olsun diye yazayım guildin adı koçtaşa.. gibi olmuş süper ya :)[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeroverian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yazmış olduğunuz Alliance Tarafındaki The Pantheon Guild'i tarafından savaş nedeni kabul edilmiştir.:D Şimdiden geçmiş olsun. (ya harbi, barrens'i özledim ben...) Rachet bizi bekler... Görüşürüz... Şaka bir yana, bunu cidden Guild'imde size direk KOS etme olayı olarak görebilirler. :)[signature][hline]Mastermind of The Pantheon Eéroverian, Warrior of EU-Frostwhisper Rezrean, Paladin of EU-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Nepenthe adlı undead mage'imi alabilirseniz iyi olur. Gerçi 1 aydır oynamıyorum ve pek oynamayı düşünmüyorum ama eğer ki oyuna girip şöyle bir takılayım dersem muhabbet ederiz. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 katılmak için oyun içi Farinal'a ulaşın ve bu arada The Phanteon Kızıl Elma Turkish Team of Warcraft gibi guildler:Hepinizin kellesini Thrall adına kopartıcaz! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım bir an önce gelişir ve bizi kesersiniz. (Gaz olsun:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bizi kesmeyi unutmuşsunuz.Biz de isteriz Turkish Heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ok siz isteğin yeter bu arada en çok Emirs ve Cyberk bizden korksun.Onlar Heroes da sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Server a hoşgeldiniz, umarım ileride güzel savaşlar yaparız....[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Turkish Heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 isim guzel de... kitapkurdu nu andiriyo biraz... hani buzkurdu... kurtu oyle vahsi bi seymis gibi degilde bildigimiz solucan gibi dusunduruyo ve komik oluyo yani :D. kolay gelsin buzkurtlari sizi...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yok buzkurdu zaten thrallın kabilesi...türk olduğumuz anlaşılsın die türkçe olarak bunu seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Turkler isim konusunda cok yaratici valla:) Oyunda ise Darkcem, turksel ve imam favorilerim :)[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 overheal adında priest görüp cok gulmustuk overkillden dönme:D[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar