Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Arkadaşlar Frostwhisper'da Horde tarafında olan Buzkurdu Kabilesi adlı guildimiz kurulmuştur.Şimdilik low-levellara hitap eden guildimiz kısa sürede gelişecek ve güçlenecektir ve ileride Frostwwhisper'daki diğer Alliance Türk guildleri ile savaşmaya başlıyacak ve Horde için onları ezip geçicektir! Bize destek vermek/katılmak isteyenler oyun içinde Farinal'a whisper atsın.Yakında tabardımızda olucaktır ve tekrar hatırlatıyorum şimdilik sadece low-levellara hitap eden bir guild ama ileride güçlenicez ve gelişicez.FOR THE HORDE!
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bak en tepesine sayfanin orda essek kadar bi bashlik var. Hatta http://forum.paticik.com/view.php?id=151817 ishte link bas orayi doldur.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 isim çok yaratıcı =)) war abi buzkurdu ztn (frostwolf clan) ayıp olur adamlara :p
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 buz kurdu kabilesi thrall'ın şefi oldugu kabile değil miydi?[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far?
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bende Buzparmak Kabilesini kuruyorum yakında :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes!
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Valla artik Fw de dusuk lvl i turk kalmadi ama basarilar...[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading...
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaa yazmayayım dedim ama komiklik olsun diye yazayım guildin adı koçtaşa.. gibi olmuş süper ya :)[signature][hline]www.komikler.com with or without you
Eeroverian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yazmış olduğunuz Alliance Tarafındaki The Pantheon Guild'i tarafından savaş nedeni kabul edilmiştir.:D Şimdiden geçmiş olsun. (ya harbi, barrens'i özledim ben...) Rachet bizi bekler... Görüşürüz... Şaka bir yana, bunu cidden Guild'imde size direk KOS etme olayı olarak görebilirler. :)[signature][hline]Mastermind of The Pantheon Eéroverian, Warrior of EU-Frostwhisper Rezrean, Paladin of EU-Frostwhisper
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Nepenthe adlı undead mage'imi alabilirseniz iyi olur. Gerçi 1 aydır oynamıyorum ve pek oynamayı düşünmüyorum ama eğer ki oyuna girip şöyle bir takılayım dersem muhabbet ederiz. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 katılmak için oyun içi Farinal'a ulaşın ve bu arada The Phanteon Kızıl Elma Turkish Team of Warcraft gibi guildler:Hepinizin kellesini Thrall adına kopartıcaz! :)
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Hayırlı olsun arkadaşlar. Umarım bir an önce gelişir ve bizi kesersiniz. (Gaz olsun:))
Smthrill Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bizi kesmeyi unutmuşsunuz.Biz de isteriz Turkish Heroes
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ok siz isteğin yeter bu arada en çok Emirs ve Cyberk bizden korksun.Onlar Heroes da sanırım.
Ringeril Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Server a hoşgeldiniz, umarım ileride güzel savaşlar yaparız....[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Turkish Heroes
riglous Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 isim guzel de... kitapkurdu nu andiriyo biraz... hani buzkurdu... kurtu oyle vahsi bi seymis gibi degilde bildigimiz solucan gibi dusunduruyo ve komik oluyo yani :D. kolay gelsin buzkurtlari sizi...[signature][hline]Tulahr
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yok buzkurdu zaten thrallın kabilesi...türk olduğumuz anlaşılsın die türkçe olarak bunu seçtim.
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Turkler isim konusunda cok yaratici valla:) Oyunda ise Darkcem, turksel ve imam favorilerim :)[signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading...
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 overheal adında priest görüp cok gulmustuk overkillden dönme:D[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill!
Öne çıkan mesajlar