Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buzkurdu Kabilesi---Frostwhisper/Horde.

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Frostwhisper'da Horde tarafında olan Buzkurdu Kabilesi adlı guildimiz kurulmuştur.Şimdilik low-levellara hitap eden guildimiz kısa sürede gelişecek ve güçlenecektir ve ileride Frostwwhisper'daki diğer Alliance Türk guildleri ile savaşmaya başlıyacak ve Horde için onları ezip geçicektir!

Bize destek vermek/katılmak isteyenler oyun içinde Farinal'a whisper atsın.Yakında tabardımızda olucaktır ve tekrar hatırlatıyorum şimdilik sadece low-levellara hitap eden bir guild ama ileride güçlenicez ve gelişicez.FOR THE HORDE!
Sosyal ağlarda paylaş

Yazmış olduğunuz Alliance Tarafındaki The Pantheon Guild'i tarafından savaş nedeni kabul edilmiştir.:D
Şimdiden geçmiş olsun.

(ya harbi, barrens'i özledim ben...)

Rachet bizi bekler...

Görüşürüz...

Şaka bir yana, bunu cidden Guild'imde size direk KOS etme olayı olarak görebilirler. :)[signature][hline]Mastermind of The Pantheon
Eéroverian, Warrior of EU-Frostwhisper
Rezrean, Paladin of EU-Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Nepenthe adlı undead mage'imi alabilirseniz iyi olur. Gerçi 1 aydır oynamıyorum ve pek oynamayı düşünmüyorum ama eğer ki oyuna girip şöyle bir takılayım dersem muhabbet ederiz. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...