Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya kıza açılcam teklif edicem cok pis gaz yaptım 2gündür yanında bi cocuk takılıyo kankası dediler ama paso kızın elini tutuyo sarılıyo fln yanlızlar cogunlukla off cocuk yanındaykende açılmak istemiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tokatla[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 o aslında bir kanka değil.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kanka dediğin öle öle sırnaşık adam olmaz bir kere, soğuk bir bardak su ısmarlıyorum sana...[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 önceki konulardan anlaşılacagı üzere kız benden büyük vehaliyle cocukta büyük(fizik olarakta :D) said: Mavi, 27 Ekim 2005 16:44 tarihinde demiş ki: tokatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hayır olamaz :( said: cursed_one, 27 Ekim 2005 16:46 tarihinde demiş ki: Kanka dediğin öle öle sırnaşık adam olmaz bir kere, soğuk bir bardak su ısmarlıyorum sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Visne-Suyu, 27 Ekim 2005 16:47 tarihinde demiş ki: önceki konulardan anlaşılacagı üzere kız benden büyük vehaliyle cocukta büyük(fizik olarakta :D) said: Mavi, 27 Ekim 2005 16:44 tarihinde demiş ki: tokatla bence, unut gitsin, şansın yok derim...[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 menemenci sürekli acc alıyo :D Bence de başka birini bul[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 beni seç beni seeçç vavavarara beni seç beni seç beni seç de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: menemenIR, 27 Ekim 2005 16:52 tarihinde demiş ki: hapire banlıyolar pen ne yapiim yarıldımmm :lol:[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 konuyu daıtmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dağıtsak da olur. hiç şansın yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bence dağıtılcak bısı değil istemıosan yazmazsın ya kızı yalnız yakalamaya calış konusalım de olmazsa uzatmazsın ama sansını dene[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yani sanane ister dağıtırım ister dağıtmam bence dağıtılacak bir konu. sen yazma.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 git sole cek kıza yanına bi dk gelirmisin de sole bole bole eger cıktıgı varsa soler zaten...[signature][hline]...FaLLeNAngeL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya herkes az cok yardımcı olmak ıstıo sen napmaya calısıosunn hayret bısey yaa[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yahu sanane? edit=+ ben konuyu dağıtmadım ki sen bana sazanlayana kadar. dağıtmasak demiş, ona cevap verdim görüşümü de belli ederek. bana dokunan olmasa başka mesaj atmıyodum zaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. [Bu mesaj Sly-One tarafından 27 Ekim 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bence senden büyükse şansın yok gibi. Ama yine de konuş bi. Sonuçta kankaına aşık değilse bi düşünür;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aman ıı be naparsan yap dağıyırsan dağıt yazarsan yaz[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 konuyu değilde çocuk açılırsa onu dağıtırlar gibime gleio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: nileppezdel, 27 Ekim 2005 16:51 tarihinde demiş ki: menemenci sürekli acc alıyo :D Bence de başka birini bul said: Lonely, 27 Ekim 2005 16:53 tarihinde demiş ki: said: menemenIR, 27 Ekim 2005 16:52 tarihinde demiş ki: hapire banlıyolar pen ne yapiim yarıldımmm :lol: Hocam çok belli ediyorsun be. menemen koymadan bi acc alıp gel.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 saolasın kardeş çıkıyo işte arada sırada böle sivri zekalılar.. said: Famy, 27 Ekim 2005 17:38 tarihinde demiş ki: ya herkes az cok yardımcı olmak ıstıo sen napmaya calısıosunn hayret bısey yaa yok abi yarın edicem bişi olmaz yani kim kız arkadaşına çıkma teklif eden çocugu döver ki yani dövmez inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bak bu konu biraz yardımcı olup seni tetikler :) Savaşa gerek yok.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Visne-Suyu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sanmıyorm öle bi olay olacagını yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EndlessLove Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kankası olduunu nerdne öğrendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar