Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sessiz ve İyi Soğutan Kasa Önerisi

Baalzebul

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayar malum emule sebebiyle 7/24 açık kalıyor ve galiba psu yandı. Mevcut kasa çok ses çıkartıyordu dolayısıyla ben de zaten değiştirmek için bahane arıyordum. Şimdi şöyle güzel soğutan ve sessiz bir kasa önerirseniz sevinirim. Fiyat 150$ yi aşmasın.(PSU dahil) İşlemci amd 2400 mainboardda Asus A7V8XL galiba dolayısıyla 300W psu yeterli olur herhalde.

Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sosyal ağlarda paylaş

kasa ortalama bir sey de olur, psu ve islemci fani cok ses cikartmiyorsa o kadar da gurultu cikmiyor. psu icin tagan veya sharkoon oneririm. en guzeli tabi her seyin en iyisini almak tabi ama oncelik sirasinda psu ya para harcamak kasa`ya para harcamaktan cok daha mantikli.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Burda uzun uzun yazıp anlatmıştım tekrar yazmak istemiyorum , c/p de gerek yok oku umarım yazdıklarım yardımcı olur...

http://forum.paticik.com/view.php?id=150768

Alıcağın psu nun +12Va 24A verebilmesi lazım min. buna dikkat et.Çünkü 7/24 açık tutucam diyorsun.

Sistemine kaç watt lık bir psu gerektiğini Buradan hesaplayarak öğrenebilirsin.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...