anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arklar biz birkaç kank toplanıp bi forum yapalım dedik pek olmasada biraz vakit harcadık, sizinle paylaşmak istedim özellikle e-kitap(benim bölümüm diye demiyom :P ) süper oldu yani daha 10 kitap koydum ama 1 senede 200 den fazla kitaba ulaşıcam inşallah aradığınız her kitabı bulacaksınız şimdilik birkaç kitap var onun dışında,program,rpg,programlama gibi bölümler var eger ilgi alanınıza ve anladıgınız bir bölüm var ise mod alıyoruz , en kısa zamanda domain alcaz şimdilik url domain alınca değişecektir ama bu sayfayada yönlendirme koyacağız beğenmediğiniz şeyleri belirtin düzeltelim [signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 [Bu mesaj anartheelf tarafından 26 Ekim 2005 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bütün Patiler de forum yapıyo. Yeni sisteme geçiş çok uzun sürer diye mi korkuyosunuz? :) Neyse güzel olmuş, e-book ekle biraz daha. Başarılar.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 e booka büyük bir arşiv kurmayı planlıyorum dikakt ettiysen başlıklarda yazar ve kitap adı yazyo maksat arayan bulsun geyiktede hoş şeyler var [signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 [Bu mesaj anartheelf tarafından 26 Ekim 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben hayatımda bu kdr kötü bi site görmedim uğraştıına deymemiş:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 anıl lem seni mod yapmadık diye kötüleme :D seni adi herif mod olamadım diye kıskanma[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 YALAN ahuhau[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 elimde msn screenshotu var(birazdan uplaodlıyıp koyca), sizce misafirler okusunmu yoksa üye olmadan okunamasınmı?[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 misafirler okusun ama yazı yazamasın bence.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 evet iyi olabilir bu arada hep beğenmiyosun ve ilk üye sensin bu bi çelişkimidir bu arad aha ispat [spo1=ispat][/spo][signature][hline]şehitler ölmezhttp://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 YALAN bnm temam öle deil:D [spo1=hurafe bunlar][/spo][signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.ReDDoG a.k.a Redogski[Bu mesaj Redogski tarafından 26 Ekim 2005 23:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi züper fotoşop kullanıon gel bizim foruma banner çiz, hiç deilse anlının akıyla mod olursun :) haklısın One_Hooijdonk kardeş uzanamadığı ciğere mundar diyo resmen [signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 [Bu mesaj anartheelf tarafından 26 Ekim 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sie[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bazı bölümler özellikle downloadlar için üyelik gerekmektedir arklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 e-book diyosunuzda telif hakkı hede hödö var emek var. ücretsiz demişsinizde illegal oluyo o şekil. sonra başınız ağrımasın. hatta ağrısın.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 serials crack bilmemme sizi aşar cocuklar[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 uyarı koymuşuz açılan her topicin yükümlülüğü yazara aittir biz sorumluluk almayız diye yani cracki koyanda seriali koyanda sorumluluğunu almış demektir ki bu bütün forum sitelerinde boyledir (her ne kadar paticikte boyle şeyler paylaşılmasada uayı vardır asağıda dikkat ettiyseniz), sorumluluk bize ait deilrdir, ayrıca nette 100 lerce ingilizce,türkce e-book arşivleri mevcut sanmıyorum o konudada birşey olacağını [signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 edit: imla [Bu mesaj anartheelf tarafından 27 Ekim 2005 07:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Üzülerek söylüyorum: Başarısız bir forum çalışması.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 çok solgun olmuş bu forum. girer girmez söndürdü içimi böyle. daha canlı renkli(!) renkler seçsenize[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bendedim arkadaşa eskiden daha canlı bi tema vardı slk deiştirdi.bu solgun temayı koydu[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 abi solaris daha koyu idi ama güzeldi diğer 2 eleman bunu seçti ama şimdi ben solarisi seçip onları adminlikten modluğa indirem ahuaha :D edit: ok değiştirdim temayı bide boyle göz atın hangisi iyi ise onu kullanalım [signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 [Bu mesaj anartheelf tarafından 27 Ekim 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Spor bolumu yok. Begenemedim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 insayt sen istersinde ben spor bolumu koymazmıyım ama ilglenecek adam yok sporla uğraşan eleman yok[signature][hline]şehitler ölmez http://www.sehitlerolmez.com/animasyon.php?ani=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben varım:D[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 insayt uğraşır ya sever o tip işler.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Adult bölümü olmamış ya.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar