Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. (Geleneksel) Paticik Paintball Turnuvası Sonuçlandı !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 21 June 2003 18:02 tarihinde demiş ki:
Rambo ayıp etmiş ama
O mesafeden o acıyı neden çektiriyorki sonuçda eylenmeye gelmiş Aegean bence gereksiz yere adamın canını yakmış
O mesafeden hiç olmazsa kıyafetine sıkabilirdi[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

said:
Chemical, 21 June 2003 22:14 tarihinde demiş ki:
bende gelimm çok özendimmmmmmm[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

buyur gel tabi de sonra rambo kafadan sana da çakınca "yok kıyafetten vursaydın da kafam acıdı da yok çok ayıp oldu da" felan istemem yannız ;)[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Mesaj tarihi:
psx macına gelirdim ama bacaklarımı hala hissetmiyorum

Bu arad ramboyu kafanızda canlandırım biraz
Bizler siperden parmagımızın ucunu cıkartırken Barış abi (aka rambo) sipere girmeden arka arkaya 5 kişi vurdu

Oğuz amca da paintbal olayına kosuculuktan geldi galiba o ne rush tı ole ilk maçta 5-10 saniyede sahanın 4/3 unu kostu karşı takım titredi ajs
Mesaj tarihi:
abi o rush manyaktı oguz abi nin koştu koştu adamlar sahanın 5 de 1 ini felam kostu oguz abi 5 de 3 ünü koştu sipere felam yattı ardından wanderer bal shot geldi ve oguz abi nin rush boşa gitti ( yaklaşık 30 - 40 metre mesafeden siper arkasından yedi galiba oguz abi mermiyi :) )[hline] Don't play tennis , With My Penis
Ne faşizm , ne komunizm
Önemli olan Erotizm
Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 22 June 2003 00:13 tarihinde demiş ki:
hahha sane :) dimi ole kahme mahve icersin biz icerde kıvranırken[hline]

tabi olm gececem gölgeye , ohhh siz orda headleri yerken ...
Mesaj tarihi:
Ben de katılırım harbi psx lere 8 e karşı oynarsak ellerine de weririz rambo muzdan taktik de aldık saten mangal sorası :)[hline] Don't play tennis , With My Penis
Ne faşizm , ne komunizm
Önemli olan Erotizm
  • Yeni Oluştur...