Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coldplay

Dogbert

Öne çıkan mesajlar

soft rock a döndüğüm şu günlerde coldplay çok harika gidiyor.
şu an hala deli gibi çekmekteyim mp3lerini kafamı rahatlatıyor dalıp gitmemi sağlıyor.

güzel güzel =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

"Mükerrer" bir grup. Yani kendini tekrar ediyor. Bir iki şarkı dinlerseniz güzel geliyor, ama tutup bir hatta iki albümü ardarda dinlerseniz acayip bayıyor insanı. Ancak karışık bir çok şarkı arasında çıtır çerez dinlenebilir hissi uyandırıyor.

Kendilerini yenilerlerse ve "Biz süperiz yetinin ne veriyorsak" ayağı yapmazlarsa daha çok iş yapacak bir grup. Yoksa beeeeh... yaramaz.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası bence başarılılar... Seviyorum, evet son zamanlarda biraz birbirine benzedi ama sözler güzel... Ne dediklerini pek önemsemiyorum ben, yaptıkları iş önemli. Ama siteleri de iyi bence... Favourite dersem: Yellow olur herhalde.[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools...
Sosyal ağlarda paylaş

ya evet fix you harika
lights will guide you home
hardest part,shiver son zamanlarda özellikle bayılarak dinlediğim şarkılar[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Sosyal ağlarda paylaş

coldplay den nefret ederim.. iğrenç gleiyo ya bana öyle bayık ki şarkıları.. duyduğum anda kaçarım mekandan, yada kıarrım makineyi her ne çalıyosa..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 27 Ekim 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
coldplay den nefret ederim.. iğrenç gleiyo ya bana öyle bayık ki şarkıları.. duyduğum anda kaçarım mekandan, yada kıarrım makineyi her ne çalıyosa..

Ciddi olmana ihtimal veremiyorum ??[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Coldplay gerek Chris Martin'in yardımsever ve isyankar duruşu gerekse Britrock'ın en güzel yanlarını tarzlarına yansıtmasıyla kısa sürede de adanın dışına da taşarak global fan kitlesine sahip bir gurup olmuştur..Clocks,Yellow,Green Eyes,X&Y,Speed of Sound,In My Place gibi çoğu listelerde zirveden inmeyen şarkılarıyla daha çok rock müziğin huzur verici tarafını tercih eden kitleyi mest etmiştir ve etmeye de devam ediyor..Solistleri Chris Martin'in de gerçekten tam bir frontman olmasıyla çoğu yardım konserlerinde başı çekerek bu konuda yeni u2 olma yolunda da emin adımlarla giden gurubun önü açıktır,bayık bulup çalan ortamda da bulunmayan insanları biraz daha önyargısız olmaya çağırıyorum Coldplay'in önünde uzun yıllar var daha ve daha ne gibi şarkılar sunacaklar önümüze..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

hoşlanmıyorum abi.. hem ayrıca britrock danda haz almam ben..

kişilikten bahsetmeidm ben hiç. müzikleri güzel deil bence..[signature][hline]
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Cleglaw-, 27 Ekim 2005 22:03 tarihinde demiş ki:
aynen abi bende sevmem.

kardeşim benim be abisini yanlız bırakmazmış ehheh :-)[signature][hline]
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

sadece don't panic,yellow ve trouble şarkılarını seviorum coldplay in. sevmemin nedeni de piyano partisyonları barındırmaları. onların dışında chris martin in sesi bana acaip itici gelior, ve ingiliz aksanı da benim dinlememi zorlaştırıor. in my place, clocks ve speed of sound şarkıları ise en nefret ettiklerim. duyunca radyoyu kapattığım çok oldu. genel olarak beğenmediğim bi gruptur coldplay. yine de 'live 8' performansları iiydi.[signature][hline]~wish you were here~
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 27 Ekim 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
Coldplay gerek Chris Martin'in yardımsever ve isyankar duruşu gerekse Britrock'ın en güzel yanlarını tarzlarına yansıtmasıyla kısa sürede de adanın dışına da taşarak global fan kitlesine sahip bir gurup olmuştur..Clocks,Yellow,Green Eyes,X&Y,Speed of Sound,In My Place gibi çoğu listelerde zirveden inmeyen şarkılarıyla daha çok rock müziğin huzur verici tarafını tercih eden kitleyi mest etmiştir ve etmeye de devam ediyor..Solistleri Chris Martin'in de gerçekten tam bir frontman olmasıyla çoğu yardım konserlerinde başı çekerek bu konuda yeni u2 olma yolunda da emin adımlarla giden gurubun önü açıktır,bayık bulup çalan ortamda da bulunmayan insanları biraz daha önyargısız olmaya çağırıyorum Coldplay'in önünde uzun yıllar var daha ve daha ne gibi şarkılar sunacaklar önümüze..

Bütün yazmak istediklerimi yazmışsın tşk ederim. =)[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..."
-"The lesson is in the struggle, not in the victory!"
-"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...