robinson Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Alexi_Septimus, 27 Ekim 2005 14:07 tarihinde demiş ki: Sarhoş olmak için içki içmek zaten yanlış. Rakı mezesiz zaten içilmez. Rakının olmazsa olmaz mezeside muhabbettir. Zaten. bencede sarhoş olcam dağıtcam etrafı diyw içmiyorum zaten zevk versin tat versin gönüller bir olsun diye içiyoruz[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bizde zaten sarhoş olun diye böyle böyle yapın demiyoruz ki. Rakı içmenin adabı vardır.Sokağa yakıştırmam mesela ben rakıyı. Rakıyıda balık olmadan asla içmem. Sadece paranız yok ve çok sarhoş olmak istiyorsunuz aklınızda bulunsun =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 1 bardak sıcak şarapta çok uyku getiriyo pragda içip içip sızıyodum oturduğum yere:) 15-30dk sora ayılıyodun ama. böle tatlı bi uyku çöküyodu üstüne. Sıcak alkol difüzyoooooooooooon ile kana hızlı kaırşıyor dil altına sıcak rakı tutun çay sıcaklığında, 5 dakka sora çat yerdesin.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya ne uğraşcaksınız manyato şeyler ile :) her işin bir raconu var kardeşim :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Sek 1 küçük içiyorum 10 dakika gibi sürede en güzeli öyle sarhoş olmak. İçerken bişey yok ama 15 dakka sonra dünyanı şaşırıosun :D :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 denicez bu tatkiği söz valalhi hocam :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Seneler önce bir hocamız anlatmıştı bunu, bende denemiştim. Sarhoş olmanın sebebi ise, alkolün ağız içinde ki kılcal damarlar sayesinde direk kana karışmasıymış... Hatta bunu çay kaşığıylada yapan insan sayısı çoktur :p Birde 1 çorba kaşığı zeytinyağı içip ondan sonra rakı içmeye başlayın bakalım kaç şişe içebiliryorsunuz? :)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldar_Knight Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yalan..[signature][hline]Est sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 denemek lazım...ramazandan sona..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Mavi, 27 Ekim 2005 13:31 tarihinde demiş ki: Bunu herkeze söyleme. Rakı satışları tehlikeye girer. Ekonomik yoldan sarhoş olmak. ehahaha :D harbiden ekonomik yoldan sarhoş olmak.. -abi hadi gel bize gidelim -niye? gecen seneden kalma bi rakı vardı hala bitmedi,bitiririz senle :D edit:imla[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı [Bu mesaj oper tarafından 28 Ekim 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar