Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 10 dakika önce telefonda duydum... allah hiçbirimizin hayatından eksik etmesin ya bu lafı...[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 1.5 hafta önce duydum şimdide gerçekten seveceğim birini arıyorum valla inşallah bulurum sevmediğim insanlardan bu lafı duymak itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sana aşığım sayılıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ee şimdi.. bilgisayara oke dedim "seni seviyorum" u.. okudu, ben de duydum.. (sanal yaşamın dışına çıkamamak)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 dun duydum , her zaman " bende" dedigim icin gene kavga cikti lol aliskalnlik oldu sevmedigim halde biri soyleyince bende diyorum ehue[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hatırlayamayacak kadar uzun zaman geçti aradan...[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hmm yeterince içten... nerdeyse 1 yıl oluyo.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 geçen sene duydum ve şu an bu kişi buna pişman olmak üzere :hrr: yaşasın kötülük nioahoahoa :-) şaka bi yana beni sevmediği için pişman etmedim onu, ben sevmediğini söğlediği halde beni oyuna getirmeye kalktığı için kızdım.[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 hatırlıyorum birisi söyledi yakın bir zamanda ama kim söyledi işte onu hatırlayamaıyorum :)[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: dory, 24 Ekim 2005 17:05 tarihinde demiş ki: sanırım soylenmesinden cok anlamını yitirmemesi onemli edik: unutmusum yazmayı,seni seviyorum kingpin;) ah canım sizler de olmasanız :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: zgrw, 25 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki: geçen sene duydum ve şu an bu kişi buna pişman olmak üzere :hrr: yaşasın kötülük nioahoahoa :-) şaka bi yana beni sevmediği için pişman etmedim onu, ben sevmediğini söğlediği halde beni oyuna getirmeye kalktığı için kızdım. ben yanlış okumuşum :D seni sevmiyorum diye okumuştum :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baranoyak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bana en son kardeşim söledi 1 hafta önce,sende olmasan pogodi...[signature][hline]yıldızlıaslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu akşam..sevgilim , annem..[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Gothic_Angel dedi saolsun :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben hergün duyuyorum ama sürekli söylendiğinde anlamıı yit,iyor zaten üzülmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 1 ocaktan beri duymadım. belkide duymak istemediğim için duymadım. herhangi birinden duymak istesem bunun için çok fırsatım olmuştu. gerçekten özel birine "seni seviyorum" demek ve ondan "seni seviyorum"u duymak istiyorum. duymadığım içinde asla üzülmüyorum. yürekten bir "seni seviyorum" duymayacaksam hiç duymam daha iyi.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: kingpin, 24 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: duymadım :) Seni Seviyorum.=P[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 [spo3=Demişki] said: Zephyros, 25 Ekim 2005 04:18 tarihinde demiş ki: said: kingpin, 24 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: duymadım :) Seni Seviyorum.=P [/spo] [spo1=Demiştimki] said: Lonely, 24 Ekim 2005 23:19 tarihinde demiş ki: belki onlar haklıdır? belki hepimiz gayizdir ve birbirimizden saklıyoruzdur. Onlarsa gerçeği bildikleri için öyle diyorlardır? O_o [/spo] [spo2=Demiştiki] said: nileppezdel, 24 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Lonely, ilginç misin? [/spo][signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 2 yıl önce cok sevdiğim kız arkadasımdan..artık çok sevemıyorum O ellerin oldu.. ailem sevmiyoki benı seni seviyorum desin..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Lonely [spo1=...]alem adamsın be aksam aksam =)[[/spo]signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi [Bu mesaj Zephyros tarafından 25 Ekim 2005 04:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 [spo1=@Zephyros]ehihie. ööleyimdir huyum kurusun :-p[/spo][signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 [spo1=Lonely]Belli. nese bu kadar geyik yeter şimdi birisi gelip boşa post kasıyosun dicek biz en iyisi passive kalak[/spo][signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 [spo1=Zephyros]niyeki ya :( ne güzel kanalı bulmuş post kasıoduk şurda. :( neyse dediğin gibi passive takılalım bari :hmm:[/spo][signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 =) ben dün akşam tekrar çok içten bir "seni seviyorum" duydum[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hepinizi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar