Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ya şimdi www.kafamgirsin.com diye bir sitemiz var. telekoma.kafamgirsin.com diye subdomain ve en az 3-4 yıl durabilicek bi site ayarlicam zed saolsun host ondan domain benden. Yeterki adam gibi bir bilgili site hazırlayın. Önce bi eskiz lazım site görüntüsü ile ilgili microsoftun frontpagesi ile yapılmış gibi olmasın tabiki. Sonra buraya bilgileri yazalim siteye koyalım protesto şeklinde bir site olsun bunu internette dağıtalım, bi toparlanalım, maillist yapalım. Topluca bir protesto etmeye başlarsak insanlarlara ulaşabilelim websitesine tekrar çağırabilelim. Diyelim şu gün herkez telekmu arayıp şikayet edicek, herkez şu gasteyi arıyacak gibi sesimizi duyuralım.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Abi özel bannerlar falan yapalım , avatarlar hazırlayalım telekom'u protesto için.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 güzel fikir.. subdomaini aç reklam edicem kendı sitemde..hatta bi kaç sitede reklam(banner,küçük logo falan)o şekilde reklam edicem..yeteri telekoma kafam girsin[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]Bu Alemde iki büyük var.Biri Ben diğeride 70lik yeni Rakı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 önce bi siteyi hazırlasak devamı gelicek ama fikirleri buraya yazalım not gibi ilerde uygulanabilir[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Fikir ortada işte telekom'un bize yaptığı ibnelikleri koyalım. Şu an için sadece bi ana sayfa olsun yeter. Bide hazır mail yollama bölümü olsun. İnsanlar sadece mail adresini yazıp gönder butonuna bastımı. Hazır yazılı olan şikayet mailini yollasınlar.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ciddiye almazlar len o domainle telekoma.kafamgirsin.com heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 http://telekoma.kafamgirsin.com/ açtım hadi bitane sayfa yolliyin koyayım hemen:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bence de ciddiye alınmaz.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yaa hemen nasıl hazırlayalm. valla su anda baska bi site ile ugrasıorum valla kafamı kasıcak vaktim yok site konusunda ama yapmaya calısırım bayramdan oncesine yetişir.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Birileri şöle mavili beyazlı imagelar yaratsın. Ben şu sitenin kalıbı oluşturam bari.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu var misal kullanabiliceğiniz background olarak.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Telekom'a kafam girsin dioz telekom'un logoya bi şekil yapmak lazım.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 HAHAHAHAH[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 logo by fab (öle hatırlıyorum en azından) sorun o değiştirebiliyor yazıyı:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 dayanamadım ya baslıyorum ben anasayfaya şimdilik idare ederiz sonra gelistiririz =) herkes elindeki dökümanları döksün şu topice hadi bakalım[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | [Bu mesaj toggie tarafından 28 Ekim 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ben yaptım ana sayfayı valla. Logo lazım bitane banner bide telekom'un logosuna kafa giren bi logo :P[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Şu logodaki yazıları editlesin biri Şöle yazsın Turk Telekom'dan Tüm ADSL Kullanıcıları SON DAKİKA GOLÜ Sınırsız Bağlantı 99YTL 256K Sınırsız Tarife Artık YOK![signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!Paticik Abazalar Birliği Başkanı[Bu mesaj Davion tarafından 28 Ekim 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Böyle bir vizyonla sonuç almak imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 alırız biz alırız maksat geyik.. yaa ben yapacam sayfayı :hrrrr: :) gif bu nasıl editleycez yau[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 İyi oturalım götümüzün üstüne. Hiçbişi yapmayalım. Siteyi yapalım Pcnet'in Pirireis bölümüne yollarız. Teknoloji Televizyonu'na yollarız. Bütün forumlara dağıtırız.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 öyle diyosun da pek uygun bi alan adımız yok =) ancak internette yayarız yani.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Salla oklar hareket etmesede olur.. Bu arada ana sayfa bitti bitio. Renk düzeni oturtmaya kasıom. Bide anketle hazır mail yollamak için kodlar kaldı. Asp mi olur php mi bilemiom host ne desteklio.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Gülünüp geçilir böyle şeyler hatta ayıptır. Doğru da bulmuyorum o ayrı. Kafam girsin ne demektir yahu? Bir protesto olacaksa saygı çerçevesinde olur. Muhattap olunası bir itham değil kafam girsin. Söylendiği gibi geyik olur ancak. Yine güleriz ağlanacak halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bizi adam yerine koysunlar da ben de adam gibi yapayım de mi protestomu?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity [Bu mesaj December_Flower tarafından 28 Ekim 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 al bi domain gel ona göre kuralım.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar