Jinni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 :) teşekkürler... NG beni kale almaz sanırım ama Atlas dergisi istiyor bakalım ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Hmm gerçekten hoşlar... Ellerine sağlık[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 sen çektin bu fotoları? sen? çektin? fotoları.. sen. çektin? .. . oeh yani. muhteşem bunlar:D[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: cembone, 22 Eylül 2005 13:49 tarihinde demiş ki: sen çekmedinki bunları benim arsivde var bu resimler ne alaka:D jinni den açıklama bekliyoruz şaşırdım doğru mu bu ?!?[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 açıklamaya gerek yok. cem arkadaş sadece başarısız bir espri yapmış.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 zaten gerçekçi gelmemişti ehehe :)[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ayrıca arkadaşın arşivinde olması çok da tuhaf değil :) İnternette pekçok yerde mevcut zaten bu fotoğraflar..sadece paticikte paylaştığımı düşünmediniz herhalde :) Neyse, fotoğrafları elbette ben çektim beyler... Sufi bu arada sen de haydarpaşada yaptığımız moda çekimlerini koysana ;) Fotoğrafın bizde bir aile mesleği olduğunu ispatlayalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Psde ne gibi oynamalar yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yok ben buraya çalışma koymuyorum Jinni apla. paticiğin genelinde olmasa bile ufak bir kısmında olan ardniyetli yaklaşım bile can sıkmaya yetiyor. paticik'ten fotoğraf ile ilgilenenlerin çoğu fotokritik'te elphame ismiyle, fotodanclub'ta ise sufi ismiyle fotoğraflarımı paylaştığımı biliyorlar.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 art niyetle alakası yok. oynama yapılmadıysa yapmadım denir. merak ettim saf hali bu mu fotografların. nedir bu reflekssel tepkisellik anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 neden üzerine alındın ki?:) senin sorduğun soruyla ilgili birşey söylememiştim. ayrıca sorduğun soruda da üzerine alınmanı gerektirecek tuhaf birşey yok. fotoğrafların üzerinde ps müdahalesi olduğu çok açık üstelik. hiçbir digital makinanın ham sonucu buradakiler gibi olmaz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ayrıca şunu da eklemem gerekir ki digital çekimler için bazı PS işlemleri artık standartlaşmıştır. b/c ayarı, color correction işlemleri ve usm gibi... bu işlemler olmadan digital makina sonucunu kullanmak hata olur. çünkü zaten bu işlemlerin alası analog sistemde karanlık odada mutlaka yapılıyor. yani analog çekilmiş bir fotoğraf PS'ten geçmemiş olsa da bu işlemlerden analog yöntemlerle illa ki geçiyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Bariz işte de ne gibi işlemler. mesela ilk 2. ve son resimde ne gibi şeyler yapıldı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 jinni apla yöntemlerini kendine saklamak istemezse yazar, okuruz. ben uyguladığım işlemleri yazmamayı tercih ediyorum mesela:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 açık açık tarif yazsın dmeiyorum da mesela son resimde ışıklandırma analog mu. merak ediyorum laaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 öncelikle bana lan diye seslenmemeni rica ediyorum. ikinci olarak da son fotoğraftaki ters ışık yapay değil.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Son fotografta bright-cont. ve unsharpmask disinda birmudahale yok.. bir de gözlerdeki yesil PS marifeti.. Ters ışık doğal yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 arkada$ tahminen eglenmi$ oyle bi anda. gercekten cok guzel fotograflar ozellikle ilk resim gercek olamiyacak kadar guzel gozuktu gozume[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 makinen nedir acaba :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 nasıl yaklaştın aslana o kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kullandığım makina Nikon D70 idi... Aslana da o kadar jiple yaklaştım. Sonra jipin üstüne çıktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Merakımdan soruyorum; dişi aslanadadamı jipin üstündeydin? Yok cunki aslan sende baya yüksekte...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Jiple o kadar yakınlaşılabileceğini bilmiyordum. Benimde arkadaş safari ye gitti ama dürbün vermişler bunlara. Bildiğim kadarıyla National Geographic de bu tarz resimleri ve vidyoları çok coşmuş zoom makinalarıyla çekiyor. Çok cesaretli olmalısın veya tur rehberin çok cesaretli ki sizi onların yanına kadar götürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Uzun yıllardır aslanlar safarı için kullanılan standart ziplere saldırmıyor artık alıştılar ve tanıyorlar, ha başka bi arabayla gitsen saldırabilirler.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 güzelmiş makinan :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar