Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözünüz Şenlensin diye :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
cembone, 22 Eylül 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
sen çekmedinki bunları benim arsivde var bu resimler ne alaka:D
jinni den açıklama bekliyoruz şaşırdım doğru mu bu ?!?[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Mesaj tarihi:
Ayrıca arkadaşın arşivinde olması çok da tuhaf değil :) İnternette pekçok yerde mevcut zaten bu fotoğraflar..sadece paticikte paylaştığımı düşünmediniz herhalde :)

Neyse, fotoğrafları elbette ben çektim beyler...

Sufi bu arada sen de haydarpaşada yaptığımız moda çekimlerini koysana ;)
Fotoğrafın bizde bir aile mesleği olduğunu ispatlayalım ;)
Mesaj tarihi:
yok ben buraya çalışma koymuyorum Jinni apla. paticiğin genelinde olmasa bile ufak bir kısmında olan ardniyetli yaklaşım bile can sıkmaya yetiyor.

paticik'ten fotoğraf ile ilgilenenlerin çoğu fotokritik'te elphame ismiyle, fotodanclub'ta ise sufi ismiyle fotoğraflarımı paylaştığımı biliyorlar.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
neden üzerine alındın ki?:) senin sorduğun soruyla ilgili birşey söylememiştim.
ayrıca sorduğun soruda da üzerine alınmanı gerektirecek tuhaf birşey yok. fotoğrafların üzerinde ps müdahalesi olduğu çok açık üstelik. hiçbir digital makinanın ham sonucu buradakiler gibi olmaz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
ayrıca şunu da eklemem gerekir ki digital çekimler için bazı PS işlemleri artık standartlaşmıştır. b/c ayarı, color correction işlemleri ve usm gibi... bu işlemler olmadan digital makina sonucunu kullanmak hata olur. çünkü zaten bu işlemlerin alası analog sistemde karanlık odada mutlaka yapılıyor. yani analog çekilmiş bir fotoğraf PS'ten geçmemiş olsa da bu işlemlerden analog yöntemlerle illa ki geçiyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
jinni apla yöntemlerini kendine saklamak istemezse yazar, okuruz.

ben uyguladığım işlemleri yazmamayı tercih ediyorum mesela:)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
öncelikle bana lan diye seslenmemeni rica ediyorum.
ikinci olarak da son fotoğraftaki ters ışık yapay değil.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
arkada$ tahminen eglenmi$ oyle bi anda.
gercekten cok guzel fotograflar ozellikle ilk resim gercek olamiyacak kadar guzel gozuktu gozume[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Mesaj tarihi:
makinen nedir acaba :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
Merakımdan soruyorum; dişi aslanadadamı jipin üstündeydin? Yok cunki aslan sende baya yüksekte...[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Jiple o kadar yakınlaşılabileceğini bilmiyordum. Benimde arkadaş safari ye gitti ama dürbün vermişler bunlara. Bildiğim kadarıyla National Geographic de bu tarz resimleri ve vidyoları çok coşmuş zoom makinalarıyla çekiyor. Çok cesaretli olmalısın veya tur rehberin çok cesaretli ki sizi onların yanına kadar götürmüş
Mesaj tarihi:
Uzun yıllardır aslanlar safarı için kullanılan standart ziplere saldırmıyor artık alıştılar ve tanıyorlar, ha başka bi arabayla gitsen saldırabilirler.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
güzelmiş makinan :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
  • Yeni Oluştur...