Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözünüz Şenlensin diye :)

Jinni

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca arkadaşın arşivinde olması çok da tuhaf değil :) İnternette pekçok yerde mevcut zaten bu fotoğraflar..sadece paticikte paylaştığımı düşünmediniz herhalde :)

Neyse, fotoğrafları elbette ben çektim beyler...

Sufi bu arada sen de haydarpaşada yaptığımız moda çekimlerini koysana ;)
Fotoğrafın bizde bir aile mesleği olduğunu ispatlayalım ;)
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben buraya çalışma koymuyorum Jinni apla. paticiğin genelinde olmasa bile ufak bir kısmında olan ardniyetli yaklaşım bile can sıkmaya yetiyor.

paticik'ten fotoğraf ile ilgilenenlerin çoğu fotokritik'te elphame ismiyle, fotodanclub'ta ise sufi ismiyle fotoğraflarımı paylaştığımı biliyorlar.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

neden üzerine alındın ki?:) senin sorduğun soruyla ilgili birşey söylememiştim.
ayrıca sorduğun soruda da üzerine alınmanı gerektirecek tuhaf birşey yok. fotoğrafların üzerinde ps müdahalesi olduğu çok açık üstelik. hiçbir digital makinanın ham sonucu buradakiler gibi olmaz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca şunu da eklemem gerekir ki digital çekimler için bazı PS işlemleri artık standartlaşmıştır. b/c ayarı, color correction işlemleri ve usm gibi... bu işlemler olmadan digital makina sonucunu kullanmak hata olur. çünkü zaten bu işlemlerin alası analog sistemde karanlık odada mutlaka yapılıyor. yani analog çekilmiş bir fotoğraf PS'ten geçmemiş olsa da bu işlemlerden analog yöntemlerle illa ki geçiyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

Jiple o kadar yakınlaşılabileceğini bilmiyordum. Benimde arkadaş safari ye gitti ama dürbün vermişler bunlara. Bildiğim kadarıyla National Geographic de bu tarz resimleri ve vidyoları çok coşmuş zoom makinalarıyla çekiyor. Çok cesaretli olmalısın veya tur rehberin çok cesaretli ki sizi onların yanına kadar götürmüş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...