Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bana forwardlanan bir mail>> Arkadaslar, Turkiye'nin EU'a girmesi ile ilgili olarak CNN bir anket yapiyor ve ogrendigimize gore, Ermeni arkadaslarimiz (!!) gene bizlere karsi harekete gecmis durumdalar. Asagıdaki linki tıklayıp evet deyip oylamamız gerekiyor. Naira adında bir zat, dünyayı Türkiyenin EU üyeligine karsı hayır demege cagırıyor. Dedigine gore de NO demek sadece bir saniye surecekmiş. Bizim YES i isaretlemiz de sadece bir saniye degil mi? "Oylama" "Quickvote" kismindan yapiliyor... Eminim sonucu, "CNN International" icin haber olacaktir Bizlerde Turkiye lehine oy verirsek sesimizi duyurmus oluruz. Tabii tercih sizin... Arzu ederseniz arkadaslariniza da iletin. Oy vermek icin Tik>>>[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ilginç..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Zerg arka arkaya 65468684165 tane post atmanın anlamı yok edit tuşu war bi zamet.[signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... yazık[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 P.M. diye bir tuşta var hatirlatayim...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 edit tusunun yerini bulamadan PM'i bulmussun gratz sana.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk [Bu mesaj -Nae tarafından 28 Ekim 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 öf tamam msn muabbetıne donmesın Zerg helal bab the kenk ok Ayrıca millet EU ye girmek ıcın kasıyo eywllh bu ülke içindirde sen türkmüsün yoksa taklitmi yapıyosun bilmiyorum ?![signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: -Nae, 28 Ekim 2005 12:37 tarihinde demiş ki: said: Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... yazık savunduğum kişi 29 ekim bayram degil , seyran degil diyebilen bir kişi..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 da ayrı yazılır. 75 vs 25 şu anda.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 EU'ye girince gorursun Türkiye'nin nasıl somurguldugunu..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Fransuxa, 28 Ekim 2005 12:41 tarihinde demiş ki: öf tamam msn muabbetıne donmesın Zerg helal bab the kenk ok Ayrıca millet EU ye girmek ıcın kasıyo eywllh bu ülke içindirde sen türkmüsün yoksa taklitmi yapıyosun bilmiyorum ?! seviyeni koru..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Zergling, 28 Ekim 2005 12:41 tarihinde demiş ki: said: -Nae, 28 Ekim 2005 12:37 tarihinde demiş ki: said: Zergling, 28 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: haydi turkiye kim tutar seni.. cevap: Recep Tayip ERDOĞAN... yazık savunduğum kişi 29 ekim bayram degil , seyran degil diyebilen bir kişi.. 29 Ekim bayram degil seyran degil demiyor. bayram degil seyran degil diyor. arada cok fark var bu bir gaftır ama solemek istedigi Tum rektorlerin davet edilmesi olayı.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk
kickass Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Zergling, 28 Ekim 2005 12:43 tarihinde demiş ki: said: Fransuxa, 28 Ekim 2005 12:41 tarihinde demiş ki: öf tamam msn muabbetıne donmesın Zerg helal bab the kenk ok Ayrıca millet EU ye girmek ıcın kasıyo eywllh bu ülke içindirde sen türkmüsün yoksa taklitmi yapıyosun bilmiyorum ?! seviyeni koru.. Kırmızı takım mevkinizi koruyun TAMAM! yarırdım ya bu ne seviyeni koru ahahah[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ehe,ezmişiz zaten be kasmaya gerek yok,kontra atak yapmazlarsa bilmem kaç k fark var..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bana bu mail aynen şu şekilde geldi Subject: FW: CNN ' nin Turkiye oylamasi... Asagıdaki linki tıklayıp ben ce evet deyip oylamamız gerekiyor. Sebebi ise ingilizce olarak ele gecen asagıda gelen diger mail. Naira adında bir zat, dünyayı Türkiyenin EU üyeligine karsı hayır demege cagırıyor. Dedigine gore de NO demek sadece bir saniye surecekmiş. Bizim YES i isaretlemiz de sadece bir saniye degil mi? su anda oylama sonucunda evet e gore cok ilerilerde NO gozukuyor. "Oylama" , "Quickvote" kismindan yapiliyor... Eminim sonucu, "CNN International" icin haber olacaktir. Arkadaslar, Turkiye'nin EU'a girmesi ile ilgili olarak CNN bir anket yapiyor ve ogrendigime gore Ermeni arkadasla rimiz !! gene bizlere karsi harekete gecmis durumdalar. (Asagidaki e-mail e bir goz atarsaniz iyi olur.) Bizlerde Turkiye lehine oy verirsek sesimizi duyurmus oluruz. Tabii tercih sizin... Arzu ederseniz arkadaslariniza iletin. http://edition.cnn.com/2005/WORLD/europe/10/02/turkey.straw.ap/ (Naira'nin maili) Guys, We all have a chance to say a word (I am sure you know which one - No) about our opinion of Turkey entering EU. Click this link and vote online It will take a second and then pass the link to your friends. http://edition.cnn.com/2005/WORLD/europe/10/02/turkey.straw.ap/ Regards, Naira[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 türks rulzz..... :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Öne çıkan mesajlar