Qui Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 En kısa zamanda tamir ettiricem![signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 uheuueuhe[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Wooot Gratz ! =)[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 AHde satiyolardi bundan, tamir edip oyle koyun arkadasim, bozuk dugmeyi napim ben...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bende ilk gördüğümde şaşırmıştım halada geçmedi şaşkınlığım nedense. ne alaka ki bu şimdi...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 harbi tamir edince bir ise yarmıyomu ??[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 paso çıkıo zati bu :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 susun adamın sevincini kursagında bırakıcaksınız =Pp Helal kardeşime woot !! =P[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Bunun tamir edilmesiyle ilgili sıkışlar var dogru mu onlar?[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 oyun bitiyo kullaninca, ben de var bi tane. acil durumlar icin skaliyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bastınmı stop time oluo herkes dc oluo sen oyunda kalıosun.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: aquila, 27 Ekim 2005 20:56 tarihinde demiş ki: oyun bitiyo kullaninca, ben de var bi tane. acil durumlar icin skaliyorum... said: shippy, 27 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki: bastınmı stop time oluo herkes dc oluo sen oyunda kalıosun. wtf?! dalga geçiyorsunuz herhalde?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Earenwen, 27 Ekim 2005 21:07 tarihinde demiş ki: said: aquila, 27 Ekim 2005 20:56 tarihinde demiş ki: oyun bitiyo kullaninca, ben de var bi tane. acil durumlar icin skaliyorum... said: shippy, 27 Ekim 2005 21:03 tarihinde demiş ki: bastınmı stop time oluo herkes dc oluo sen oyunda kalıosun. wtf?! dalga geçiyorsunuz herhalde?! önce onarman gerekio.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ben de ilk bulduğumda çok rare bi şey buldum diye çok sevinmiştim. Meğer devamlı düşüyormuş zaten. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 helal pls[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ne alaka ? biz kıçı yırtalım adamlar tamir ettirip kazansın..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 o bir espri. soe amerika forumlarinda surekli olarak ally larda belli irk - class kombinasyonuna " i win butonu var bu adamlarda. ne yapsaniz alamazsiniz asagi " seklinde pvp elestirileri geldigi icin , blizzard yapimcilarinin hinzirlik yaptigi bir espri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bende var I.W.I.N. Tamir edince 12 saatte 1 kere kullanabiliyorsunuz. Basınca zarda garantili olarak 100 atmanızı sağlıyor. Ama tamir için 50 Arcanite bar 10 Hide of the beast 50 Blood of Hero's gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ohannes o kadar arcaniteyi kassam gider buna vermem satarım para kazanır para manyagı olurum leatherları saymıyorum ouehaheh[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Direwolf, 28 Ekim 2005 09:02 tarihinde demiş ki: Bende var I.W.I.N. Tamir edince 12 saatte 1 kere kullanabiliyorsunuz. Basınca zarda garantili olarak 100 atmanızı sağlıyor. Ama tamir için 50 Arcanite bar 10 Hide of the beast 50 Blood of Hero's gerekiyor. kolpa olduğunu düşünüyorum.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar