deviaNCe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Sıkılıyorum bazen kendi kendime server açmak istiyorum spherede, ama açamıyorum.. Yardım edebilcek biri varsa sevirinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu Sorunun Cevabı. Şurda Tepede ARAMA diye Bişey Var ya o işte.[signature][hline]Storm Uo Devredilicektir. İlgilenenler İçin adres. www.stormuo.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 neden acamiyorsun onu yaz, yonlendirelim.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviaNCe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Girmiyor Entering Britania da Taklıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Eger revision kullaniyorsan asagida bi arkadas aciklamis olayi :D http://forum.paticik.com/view.php?id=150022 o degilse 55i falan sa client ile sphere uyusmuyor olabilir.. yada acc alamamis olabilirsin.. Aslinda sphere da mesaj yazar error diye onu yazsan buraya ne yaziosa daha yardimci olabilirdik.. Bir de surumu yazmamissin :P nerden bilcez hatani :P[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben açmıştım zgrw'nin bu tutoriali var onda yazıyo herşey.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviaNCe Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Wat Ayem Soriy ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 uffffff[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar