Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanağımdaki şey nası geçer..

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

said:
Angelotti, 26 Ekim 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
Kesinlikle sivilce olmadığını bildiğim bir şişkinlik var sağ yanağımda iki gün önce şişti.Böyle beze gibi ama değil. İlacı nedir bu şişkinliği geçirmenin.

bi resmini çek hatta bi iki tane resmini çek bakalım bi fikir yürütelim.
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı benim kız arkadasımdada olmustu bole gitmistik eczaneye bir ilac verdi limon gibi kokuyo krem sürdü aksama gecmisti:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Sosyal ağlarda paylaş

bazı sivilcelerin başı dışarı çıkmaz.. benim alnımda bazen oluyor boyle bi şişiyor.. boynuzlanmış gibi hissediyorum kendimi... o şişliği sıktıgında ağrıyosa sivilcedir ..

ya da

kedidir kedi

euheuheu[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle anormal bezeleri kücük görme kesinlikle, cok önemli bir sorunun baslangici olabilir (cilt kanseri vs)[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

E git hemen bir dermatologa[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu eczane nedir yahu doktora gidiniz..[signature][hline]Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...