zarek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 delikanlı sevgilisini aksam eve bırakır.evin önünde masum bir fısıltıdan sonra ateşlenir.bir elini duvara dayayarak - beni bir öper misin.. kız: -deli misin evin önünde annemler görür der.. erkek: ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum... kız: -ben de seni ama olmaz... erkek çok ateşli tabi devamlı ısrar eder. bir ara aniden merdivenlerin ışığı yanar ve kızın küçük kız kardeşi belirir. küçük kız: -babam diyor ki öpecekse öpsün, öptürecekse öptürsün yoksa kendisi gelecek öpecekmiş ayrıca o hayvan oğlu hayvana da söyle elini diyafon düğmesinden çeksin dedi. öyle her elinizi attığınız şeye dikkat edin arkadaşlar. sonuçları kötü olabilir.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 uyardığın için sağ ol[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ehehe güzelmiş[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :)...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :D...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
NoS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 LOL[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 allah razı olsun[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 daa önce duymuştm bunu:D ama güzel:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 güzelmiş[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 arabalarda diyafon mu olmaya başladı benim haberim yok? saçma geldi bana...[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
zarek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Sailor, 26 Ekim 2005 19:20 tarihinde demiş ki: arabalarda diyafon mu olmaya başladı benim haberim yok? saçma geldi bana... ne arabası ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hehe yanlış anlamışım ya.. yine de saçma ama :p[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 cok ezik bir delikanliymis =P bi kere; beni bir öpermisin ne be ? öpmek istiyorsan öpeceksin direkt! bir de nolursun seni seviyorum diye yalvariyo.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide..
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 @VaniLLe +1 di mi dalacaksın direk :D hiç beklemediği anda çat diye öpeceksin[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected]
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu hikayeden üç ders çıkarabiliriz yani... 1)Kızlara yalvarmıycakmışız 2)Elimizi öyle sağa sola atmıycakmışız 3)Önceki iki kurala uymazsak kız arkadaşın babası tarafından öpülebilirmişiz...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım..
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 son madde berbattı :D[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Biliyodum :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
zamo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Diyafon tuşu ne zamandır zillerin yanında duruyor?Güzelmiş ama.[signature][hline]Ethernass
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eehehehehhehe süpermiş yaa geberdim gülmekten. babanın tepkisi süper "öptürcekse öptürsün " lol[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum..
zarek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: zamo, 26 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: Diyafon tuşu ne zamandır zillerin yanında duruyor?Güzelmiş ama. ya herşeyi böyle bi hata bulcam amacıyla didiklersen hatasız bi şey bulamazsın.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: ShadowFury, 26 Ekim 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Bu hikayeden üç ders çıkarabiliriz yani... 1)Kızlara yalvarmıycakmışız 2)Elimizi öyle sağa sola atmıycakmışız 3)Önceki iki kurala uymazsak kız arkadaşın babası tarafından öpülebilirmişiz... :D[signature][hline]Follow the Darkness...
beybin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hahaaa çok iyi:D babaya bak yaa çok anlayışlıymış :D[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
HainPanda Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ne kadar anlayışlı olduğuna kızın eve geldikten sonra olan hikayeyi dinlemeden karar veremeyeiz :D[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.
Genor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hakikaten güzel :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor?
Öne çıkan mesajlar