Sholver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Selam arkadaşlar Kung Fu Hustle adlı filmin türkçe 2cd lik dvd rip i mevcut alt yazısını nette bulamadım... bulabilidğim alt yazılarlar hep 1cd lik formatta... [li]http://subtitles.7nights.net/[/li] [li]http://www.divxforever.com/[/li] [li]http://www.divxsubtitles.net/[/li] bu sayfalara baktım... yardımcı olabilicek varsa çok sevirim... [Bu mesaj Sholver tarafından 27 Ekim 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 www.extratitles.to[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu [Bu mesaj bLackcha0s tarafından 27 Ekim 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Keşke herkez bildiği divx subtitles sayfasını yazsın deseydim... arkadaşım teşekkürler.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Arama ya girip divx altyazı diye yazarsan bi sürü topic görüceksin çoğunun içinde birçok site mevcut.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ya divx film alınca bi yerden, içinde altyazı olmuyo da biz mi ekliyoruz sonradan?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 evet bazı sitelerden indiriyorsun fps ve cd sayısına göre altyazı indiriyorsun. program aracılığı ile ekliyorsun[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Ohooo, uzun iş. Bi de ben bi divx aldım geçen gün. Bi hızlanıyo bi yavaşlıyo, senkron kayıyo falan. Yani arada hızlı çekim gibi oluyo. Neden olabilir. Kalitesi çok iyi, dvd rip. Üstünde de Türkçe altyazı var yazıyodu ama hiç bişey çıkmadı. Anlıyorum ingilizce ama ya başka diller... Bi zahmet ekleyip yapamazlar mı cd'yi??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 www.divxforever.com www.divxplanet.net[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar