BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 1 dakika kadar önce oldu saat şu anda 22:03 bir gürültü geldi gökgürültüsü sandım ama değilmiş, bıurası itfaiye ve ambulan sesleriyle doldu bir anda yer Göztepe Minibüs Caddes mevkii[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 e ohaaaaaaaa yuhhh. şerefsizligin bu kadarı. kim yaptıysa.[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Yuh beee Olen Yaralanan Varmı. Peki Esyalara Birsey Olmusmu? :) :) :)[hline]I Kill People For Money But You Are My Friend I Will Kill You Free.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 mavi carsinin yanindaki ahsap kapli gibi yermi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bilemiyorum hala net bilgi gelmedi elime ortada bir patlama var ama tamlarak nerede belli değil o tarafta oturan bişr tanıdık telsime koydıular dedi bende tv de bekliyorum flaş haber gibi geçeceklermi diye... bir kaç sene öncede bu minibüz casddesi üstündeki (şimdi BP) Mobil benzin istasyonuda bombalanmıştı[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 ben 5 yil kadar once mavi carsi da yangin ya da bombalama hairliyorum, hatta muduru havalandirmadan atlayipo kacmaya calismisti da bacagini kirmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 yuhara[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 oha ne oluyor lan sacmalamayin abi milletin isi gucu yok telsim i mi bombalayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 sanmam.haberlerde yazmadılar.ama bilmyiroum uzak ora bize olmus olabilirde[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 amerikalıların yapma ihtimali warmı?[hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 usame yapmıştır[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: BabacumMostors, 31 July 2003 22:15 tarihinde demiş ki: 1 dakika kadar önce oldu saat şu anda 22:03 bir gürültü geldi gökgürültüsü sandım ama değilmiş, bıurası itfaiye ve ambulan sesleriyle doldu bir anda yer Göztepe Minibüs Caddes mevkii[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart ahaha cem uzana giren girene bu ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 öce star 30 gün kapatıldı sonra mahkemeyi kaybetti şimdi patlama!!![hline][b]Başlamak için en uygun yer olduğun yerdir...[b] icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bu arada hala haberin doğruluğuyla ilgili bişiy yok di mi ortada !? bence babacum iyi bombaladı =) icq dan söledi bi de bana panikledim falan başta .. töbe töbe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Yarından tezi yok, turkcell hat alıyorum.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Mans, 31 July 2003 23:33 tarihinde demiş ki: Kadıköy Telsim'de patlama oldu 31 Temmuz 2003 23:05 -------------------------------------------------------------------------------- Kadıköy'deki Telsim Bölge Müdürlüğü'nün önünde meydana gelen patlama, çevrede paniğe neden oldu. Erenköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'ndeki Telsim Bölge Müdürlüğü'nün önünde, saat 22.00 sıralarında büyük bir patlama oldu. Patlamada yaralanan olmazken, binanın giriş katı ile üst katlarındaki camlar kırıldı. Polis, patlamanın ardından çevre güvenliği için önlem alırken, bomba uzmanı ekipler ve itfaiye de olay yerine sevk edildi. erhe naber cankız doğru işte haber biliyoruzda konuşuyoruz hem bakın herkeşlerden önce sizin haberiniz oldu :) patlama oldu gökgürültüsüsandım bende diyorum neden halayağmur yağmıyor[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bide hainlikten vs den uzan a baya bi para cezası vermişler hemde byaa bi tv soledi ama rakamını tam hatırlamıyorum[hline]Head, 25 July 2003 04:32 tarihinde demiş ki: babs mutluluğa giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 bir ailenin çöküşü,uzanlar trajedisi ehueeuh[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Gitttim, baktım, geldim. ortada bir şey yok esasında arada itfaiye, polis,bomba imha gelmiş ama şu anda orada bir polis otosuve kuru kalabalık var (ki bunlar evlkerine girmeyi göze almayan apartman sakinleri) Dükkanın hemen üstünde oturan birileri var polise "Bi daha patlamaz demi?" gibi sorular yönelityorlar Çok büyük bir hasar yok,zaten arka taraftaki bir bölüm patlatılmış. Şimdilik bendne bu kadar. Babacum Mostors, Paticik Haber İstanbul[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 nelr oluyor bu turkıyeye ıc savas cıkıcak sımdı[hline]Ben Bugun Cok Iyıyım... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Volfied, 31 July 2003 23:01 tarihinde demiş ki: ben 5 yil kadar once mavi carsi da yangin ya da bombalama hairliyorum, hatta muduru havalandirmadan atlayipo kacmaya calismisti da bacagini kirmisti. o gün benim doğumgünümdü :D:D:D:D arkadaşlara dedim çok koymayın havaifişek ama dinlemediler ki :D:D:D:D[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 daha öncede yanmıştı mavi çarşı ama o sırada sahibinin paraya ihtiyacı vardı sigortadan para alamkiçin yapmıştı ikinciolayda öylebirşey sanmıştık 5 dakika ile kurtuldum o gün oradan okul ceketi almaya gidiyorduk[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 tayyip yapmıştır :P[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 evet tayyip lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 said: Mans, 31 July 2003 23:27 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 31 July 2003 23:01 tarihinde demiş ki: ben 5 yil kadar once mavi carsi da yangin ya da bombalama hairliyorum, hatta muduru havalandirmadan atlayipo kacmaya calismisti da bacagini kirmisti. Bombalama olmuştu onlarca kişi ölmüştü.Apo'nun yakalanmasından 1 ay sonra felan Pkk'lı kişiler yapmıştı.99'da yani. Patlamadan 10 dakika önce minibüsle önünden geçmiştik hatırlarım. [Bu mesaj Mans tarafından 31 July 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] ne onbinlercesi abi ne dion ehe[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar