Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telsim bombalandı!

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

1 dakika kadar önce oldu saat şu anda 22:03
bir gürültü geldi gökgürültüsü sandım ama değilmiş, bıurası itfaiye ve ambulan sesleriyle doldu bir anda

yer Göztepe Minibüs Caddes mevkii[hline]I know that the spades are swords of a soldier
I know that the clubs are weapons of war
I know that diamonds mean money for this art
But that's not the shape of my heart
Sosyal ağlarda paylaş

bilemiyorum hala net bilgi gelmedi elime
ortada bir patlama var ama tamlarak nerede belli değil
o tarafta oturan bişr tanıdık telsime koydıular dedi bende tv de bekliyorum flaş haber gibi geçeceklermi diye...

bir kaç sene öncede bu minibüz casddesi üstündeki (şimdi BP) Mobil benzin istasyonuda bombalanmıştı[hline]I know that the spades are swords of a soldier
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 31 July 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
1 dakika kadar önce oldu saat şu anda 22:03
bir gürültü geldi gökgürültüsü sandım ama değilmiş, bıurası itfaiye ve ambulan sesleriyle doldu bir anda

yer Göztepe Minibüs Caddes mevkii[hline]I know that the spades are swords of a soldier

ahaha cem uzana giren girene bu ara
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mans, 31 July 2003 23:33 tarihinde demiş ki:
Kadıköy Telsim'de patlama oldu
31 Temmuz 2003 23:05
--------------------------------------------------------------------------------

Kadıköy'deki Telsim Bölge Müdürlüğü'nün önünde meydana gelen patlama, çevrede paniğe neden oldu.

Erenköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'ndeki Telsim Bölge Müdürlüğü'nün önünde, saat 22.00 sıralarında büyük bir patlama oldu.

Patlamada yaralanan olmazken, binanın giriş katı ile üst katlarındaki camlar kırıldı.

Polis, patlamanın ardından çevre güvenliği için önlem alırken, bomba uzmanı ekipler ve itfaiye de olay yerine sevk edildi.

erhe naber cankız doğru işte haber biliyoruzda konuşuyoruz hem bakın herkeşlerden önce sizin haberiniz oldu :)

patlama oldu gökgürültüsüsandım bende diyorum neden halayağmur yağmıyor[hline]I know that the spades are swords of a soldier
Sosyal ağlarda paylaş

Gitttim, baktım, geldim.
ortada bir şey yok esasında arada itfaiye, polis,bomba imha gelmiş ama şu anda orada bir polis otosuve kuru kalabalık var (ki bunlar evlkerine girmeyi göze almayan apartman sakinleri)

Dükkanın hemen üstünde oturan birileri var polise "Bi daha patlamaz demi?" gibi sorular yönelityorlar

Çok büyük bir hasar yok,zaten arka taraftaki bir bölüm patlatılmış.

Şimdilik bendne bu kadar.

Babacum Mostors, Paticik Haber İstanbul[hline]I know that the spades are swords of a soldier
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 31 July 2003 23:01 tarihinde demiş ki:
ben 5 yil kadar once mavi carsi da yangin ya da bombalama hairliyorum, hatta muduru havalandirmadan atlayipo kacmaya calismisti da bacagini kirmisti.

o gün benim doğumgünümdü :D:D:D:D

arkadaşlara dedim çok koymayın havaifişek ama dinlemediler ki :D:D:D:D[hline]Serve no one but Bane
Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki:
olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede yanmıştı mavi çarşı ama o sırada sahibinin paraya ihtiyacı vardı sigortadan para alamkiçin yapmıştı
ikinciolayda öylebirşey sanmıştık

5 dakika ile kurtuldum o gün oradan okul ceketi almaya gidiyorduk[hline]I know that the spades are swords of a soldier
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mans, 31 July 2003 23:27 tarihinde demiş ki:
said:
Volfied, 31 July 2003 23:01 tarihinde demiş ki:
ben 5 yil kadar once mavi carsi da yangin ya da bombalama hairliyorum, hatta muduru havalandirmadan atlayipo kacmaya calismisti da bacagini kirmisti.

Bombalama olmuştu onlarca kişi ölmüştü.Apo'nun yakalanmasından 1 ay sonra felan Pkk'lı kişiler yapmıştı.99'da yani.
Patlamadan 10 dakika önce minibüsle önünden geçmiştik hatırlarım.

[Bu mesaj Mans tarafından 31 July 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]

ne onbinlercesi abi ne dion
ehe[hline]valandil ownz j0o!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...