Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW'daki kız fazlalıgı

Olivies

Öne çıkan mesajlar

yaw ben kız arkımı zehirlediydim ne guzel gelecekti sora oo para ver oyunu al account ac sudur budur bozar beni cok komplike dedi wazgecti :p oturtcan bunu play dugmesine basicak illa ondan oncesi kasıomus ^^ sorada ayrildik ztn zamansizliktn o_O

[Bu mesaj scorch tarafından 27 Ekim 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben kendi kendime bulaştim wow a. gerçek hayatta benden başka wow oynayan birine daha rastlamadim. tankım ve mage im var.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't.

----------------
CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o
Sosyal ağlarda paylaş

bende bayanım
Bl de BonePART nickim
horde tarafında oynuyorum
epic wolf alcam
300 gold ustu yollayannara cok sexi oslarda resimlerimi yollarım
web camdan chat yaparım
o derece sexiyim ama
en az 300 gold
hade yakısıklılar icin 250 yede fitim

PS: ally sanız ve benne kaynasmak istiyosanız gadgetzandan item satarak para kabul edilir unutmayın cok sexiyim
bole elf kızı gibiyim
ama kulaklarım kısa
o derece
zıplayıcna takla atarım

[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.

[Bu mesaj BonePART tarafından 27 Ekim 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.

soruna cevabı kendin vermişsin, işte bu nedenden yok:)

bide arkadaşlar muabbetin cılkını çıkartmayalım lütfen

[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi...

[Bu mesaj zizz tarafından 27 Ekim 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abla yazin çok güzel olmuş böyle alttan çizikli üstten kalin harfli falan , amma velakin bir anlam çikaramadim ben o kadar harf ve kelimeden. bonepart nerde vermiş sorusunun cevabini , ve ayriyetten muhabbetin cıvıgı nerden cikmis ? hangi muhabbet bende burda muhabbet bile göremiyorum =/
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili BonePART , neden beni engelledin ??? negüzel sohbet ediyorduk , web keminide kapattin neden ben ne yaptim ???? gayet güzel anlaşiyorduk hatta muhabbet sirasinda 14 defa ':)' yaptin çok sevinmiştim anlaşiyoruz diye düşünmüştüm
telefon numaramida almadin , ben seni anlamiyorum , çok iyi anlaşiyor gibiydik ama sanki birden soğudun gibi oldun , telefon numarami veriyorum 0598984675 beni ararsan tekrar buluşup bir internet cafede romantik bir instance raid'i bile yapabiliriz gerçekten , seni guildime bile almak istiyorum , liderimizlede konuşmuştum kiz arkadaşim gelicek diye , lütfen beni ararmisin !!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zizz, 27 Ekim 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
boşverin beni arkadaşlar. biz bayanlar zaten hep oturup evde hırtlar vadisi - aliye - haziran gecesi - böbrek ağrısı gibi bilimum diziyi izleyip dedikodu yaparız. WOW bizim neyimize dimi ama

abla hadi gramerin kötü , evli barklisin çoluk çocuk sahibisin diyerekten sesimi çikarmam , çikarsamda ayip etmiş olurum . ama yazilanlarin yanliş anlaşilmasina meal vermene , bir nevi demagoji yapmanada üzgünüm müsade edemem :'( .

said:
Peka demiş ki:bizim kizlarimizin hobileri genelde , oturup evde hırtlar vadisi - aliye - haziran gecesi - böbrek ağrısı
gibi bilimum diziyi izleyip ertesi günüde akşama kadar onun muhabbetini yapmak

hayir yanliş anlaşilmasin diyerektende GOCAMAN bold yapmişim oriya :'( , arada sizin gibi akli başinda , wow oyniyip onun dedikodusunuda yapanlar cikmiyor deil , ne haddime boyle bir yalan atmak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...