scorch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yaw ben kız arkımı zehirlediydim ne guzel gelecekti sora oo para ver oyunu al account ac sudur budur bozar beni cok komplike dedi wazgecti :p oturtcan bunu play dugmesine basicak illa ondan oncesi kasıomus ^^ sorada ayrildik ztn zamansizliktn o_O [Bu mesaj scorch tarafından 27 Ekim 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 walla ben kendi kendime bulaştim wow a. gerçek hayatta benden başka wow oynayan birine daha rastlamadim. tankım ve mage im var.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. ---------------- CusTodeM demiş ki: o site degil uzayda bir bosluk o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 "Male until proven female" diye bi laf vardır. hatırlatmak istedim...[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bende bayanım Bl de BonePART nickim horde tarafında oynuyorum epic wolf alcam 300 gold ustu yollayannara cok sexi oslarda resimlerimi yollarım web camdan chat yaparım o derece sexiyim ama en az 300 gold hade yakısıklılar icin 250 yede fitim PS: ally sanız ve benne kaynasmak istiyosanız gadgetzandan item satarak para kabul edilir unutmayın cok sexiyim bole elf kızı gibiyim ama kulaklarım kısa o derece zıplayıcna takla atarım [signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. [Bu mesaj BonePART tarafından 27 Ekim 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 250 gold yolladim az once mail adresim : [email protected] seviyeli bi muhabbet icin bekliyorum (not : web cam vardir.)[signature][hline]A.k.a Baaluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. soruna cevabı kendin vermişsin, işte bu nedenden yok:) bide arkadaşlar muabbetin cılkını çıkartmayalım lütfen [signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi... [Bu mesaj zizz tarafından 27 Ekim 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 peka ile coks eviyeli bi webcam muhabbeti yaptık dier herkesi bekliyorum cok seviyeliyim hemdei cok sexiyim bole seray sever avril lavigne nicole kidman liv taylor karisimi gibiyim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 abla yazin çok güzel olmuş böyle alttan çizikli üstten kalin harfli falan , amma velakin bir anlam çikaramadim ben o kadar harf ve kelimeden. bonepart nerde vermiş sorusunun cevabini , ve ayriyetten muhabbetin cıvıgı nerden cikmis ? hangi muhabbet bende burda muhabbet bile göremiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sevgili BonePART , neden beni engelledin ??? negüzel sohbet ediyorduk , web keminide kapattin neden ben ne yaptim ???? gayet güzel anlaşiyorduk hatta muhabbet sirasinda 14 defa ':)' yaptin çok sevinmiştim anlaşiyoruz diye düşünmüştüm telefon numaramida almadin , ben seni anlamiyorum , çok iyi anlaşiyor gibiydik ama sanki birden soğudun gibi oldun , telefon numarami veriyorum 0598984675 beni ararsan tekrar buluşup bir internet cafede romantik bir instance raid'i bile yapabiliriz gerçekten , seni guildime bile almak istiyorum , liderimizlede konuşmuştum kiz arkadaşim gelicek diye , lütfen beni ararmisin !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bide peka sunu eklemek istiyorum WOW daki kız fazlalığı? gibi cok "elit" bir konuda ne gibi bir cıvıma olabilir? hane tamam benim gibi 3 kız daha olsa ooooo da[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 boşverin beni arkadaşlar. biz bayanlar zaten hep oturup evde hırtlar vadisi - aliye - haziran gecesi - böbrek ağrısı gibi bilimum diziyi izleyip dedikodu yaparız. WOW bizim neyimize dimi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: zizz, 27 Ekim 2005 16:38 tarihinde demiş ki: boşverin beni arkadaşlar. biz bayanlar zaten hep oturup evde hırtlar vadisi - aliye - haziran gecesi - böbrek ağrısı gibi bilimum diziyi izleyip dedikodu yaparız. WOW bizim neyimize dimi ama abla hadi gramerin kötü , evli barklisin çoluk çocuk sahibisin diyerekten sesimi çikarmam , çikarsamda ayip etmiş olurum . ama yazilanlarin yanliş anlaşilmasina meal vermene , bir nevi demagoji yapmanada üzgünüm müsade edemem :'( . said: Peka demiş ki:bizim kizlarimizin hobileri genelde , oturup evde hırtlar vadisi - aliye - haziran gecesi - böbrek ağrısı gibi bilimum diziyi izleyip ertesi günüde akşama kadar onun muhabbetini yapmak hayir yanliş anlaşilmasin diyerektende GOCAMAN bold yapmişim oriya :'( , arada sizin gibi akli başinda , wow oyniyip onun dedikodusunuda yapanlar cikmiyor deil , ne haddime boyle bir yalan atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar