Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hunter'a dwarf male veya herhangi bi tauren yakışır bence. Benımde cok var tanıdığım wow'cu bide sağlam kasmış durumdalar epicler tier2 lar...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ehem, Bayanlar oyun oynayamaz bayanlar PVP yapamaz bayanlar otursun evde tv seyretsin. Gechti onlar eskidendi. http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Al%27Akir&faction=h#top Overall Server Pvp-Horde birincisi.Kendisi bir bayan catir catirda oyunu oynuyor. Bu bir ornekti dolu bayan var bu sekilde.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Baya yüksek bi arkadaşım baya ilerletti webcam'de soyundurdu falan hatta isveçliydi hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Alexi'nin "ben kizim" ayagina Head'i maymun etmesi efsanedir,Azeroth'ta bir cok mob bu efsaneyi anlatir.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 alexinin ne olduu belli diil zaten ;)[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bizim okulda ultra tikky öhe diyeceğiniz taşlıkta bi kız WoW sayfasını okuyodu kütüpanede :) öerrh oldum[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 wow oynayan kız var evet hatta maknen warmıs felan bole serler duyuyorum ben[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yaa kız erkek olayı nedir yaa player playerdır kızı erkeğimi olur oyun bu herkes oynar yavv[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yaw abi kıs wardır normal dir ama manken yoktur yalan onların zeka seviyesi nasıl yetecek yok talent hesapliim yok agrro magagment yok mana anagement felan ama acaip karşılanması da daol çünkü oyun dünyasında erkekler hakimdir yada en azından bi zamanlar ooleydi[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Valla mankenlik yaptilar mi bilmiyorum ama tanidigim cok hos bayanlar var bu oyunu oynayan. Guzellik yada Cinsiyet ile zeka nin ortantisi oldugunu ilk defa burda duyuyorum..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 guzel kıslardan bahsetmiom zaten mankenlerden bahsediom :D[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Aptal insan o kadar unlu ve populer olamaz.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: slayer77, 26 Ekim 2005 01:34 tarihinde demiş ki: Yaa kız erkek olayı nedir yaa player playerdır kızı erkeğimi olur oyun bu herkes oynar yavv ona bişi demiyoruz zaten ama gormedik ya şimdi gorduk bi acayip olduk uo da benim 4yılda sadece 3 tane bayan player arkım oldu ahuahu[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 paris hilton? Benimde tanıdığım taş kıvamında hanım kızlaırmız oynuyor wow makenlere taş cıkarır kendileri, hatta cıkarır kafalarına kafalarıan vurular.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Walla benim kız kardeşimin level 56 shaman'ı , 11 yaşında yegenimin(kız) ise 30.level mage'i var.Onun dışında oyundan tanıdıgım bir kız arkadaş var BG bırakmadıgı gibi epic itemlerle geziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengii Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben :D[signature][hline]ben sabahsiz gecelerin kucaginda bir cilekes sen ümitler ulkesinin karanliginda bir günes -orhan gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ben kizlarin wow oynamasinda bi anlislik goremiyorum ama kizlarin oynamasina sasiranlarda yanlislik goruyorum. kurtulun artik bu kiz/erkek ayrimindan, bi kizin da ilgi alani olabilir online oyunlar, hatta olmali, neden olmasin ki? wowda cok az var bence, daocda female karakteri olan 5 kisiden 2si gercek hayatta da femaledi.(en azindan benim oynadigim serverda)[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yadirgama degil ilginc ve guzel buluyorum bayanlarin oynamasini.hayatimda bilgisayar oyunu oynayan 5 kiz gordum :) 1. cs oynuyordu tribde :) diger 4 u wow bl de 3 ude bizim guildde :))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bizim guildde 12 tane wardi :D (evet 12) 8 tanesi (evet 8) high-end instanceye gircez biz diye guildi terkettiler o_O simdi bizde girioz oralara ama bunnar set düzmüşler bile :( çok hırslı ve ay ay ay diye eğlencesine oynayan 2 sınıf kız war sanırım =)) hatta bi tanesi dwarf female warrior bi ablamız aksamları ay yemek yapceeem diip kaybolur :p [Bu mesaj scorch tarafından 26 Ekim 2005 08:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bizim bir arkadaşımızın kız kardeşi oynuyor Level 60 Hunter Level 50 de Rogue karakteri var.Uo'da oynuodu bundan önce bana pek garip gelmio yani (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ablam oynuyor lvl 47 human tank warrior.. (Dunemaul)[signature][hline]Enrique Lynx diyebilirisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 invadoriada 2 aktif 1 tanede esi ile degismeli oynayan bayan oyuncu var. daha fazlada olabilir belki :/[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 benim ablamda cok begendş bakalım oynicak mı daha ben kasmadım :) bide beni geçerse rezil olurum :P 2.cümle şaka tabiki gecebilir[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kız kardeşimin charı var BL'de lvl 53 warlock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Wendigo, 25 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki: soyle bir dusundum bizim guildde [eclipse] 3 tane invadoria da 1 tane mit te 1 tane benim bildigim bi 5 tane 60 var bl de su an Invadoriada 2 bayan arkadaşımız var, düzeltiyim Wendigo. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar