Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW'daki kız fazlalıgı

Olivies

Öne çıkan mesajlar

Ehem,
Bayanlar oyun oynayamaz bayanlar PVP yapamaz bayanlar otursun evde tv seyretsin. Gechti onlar eskidendi.

http://www.wow-europe.com/pvp/index.html?r=Al%27Akir&faction=h#top

Overall Server Pvp-Horde birincisi.Kendisi bir bayan catir catirda oyunu oynuyor.

Bu bir ornekti dolu bayan var bu sekilde.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa kız erkek olayı nedir yaa player playerdır kızı erkeğimi olur oyun bu herkes oynar yavv[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria
Sosyal ağlarda paylaş

yaw abi kıs wardır normal dir ama manken yoktur yalan onların zeka seviyesi nasıl yetecek yok talent hesapliim yok agrro magagment yok mana anagement felan ama acaip karşılanması da daol çünkü oyun dünyasında erkekler hakimdir yada en azından bi zamanlar ooleydi[signature][hline]Your blood is my water
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 26 Ekim 2005 01:34 tarihinde demiş ki:
Yaa kız erkek olayı nedir yaa player playerdır kızı erkeğimi olur oyun bu herkes oynar yavv

ona bişi demiyoruz zaten ama gormedik ya şimdi gorduk bi acayip olduk uo da benim 4yılda sadece 3 tane bayan player arkım oldu ahuahu[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

paris hilton?

Benimde tanıdığım taş kıvamında hanım kızlaırmız oynuyor wow makenlere taş cıkarır kendileri, hatta cıkarır kafalarına kafalarıan vurular.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

ben kizlarin wow oynamasinda bi anlislik goremiyorum ama kizlarin oynamasina sasiranlarda yanlislik goruyorum.

kurtulun artik bu kiz/erkek ayrimindan, bi kizin da ilgi alani olabilir online oyunlar, hatta olmali, neden olmasin ki?

wowda cok az var bence, daocda female karakteri olan 5 kisiden 2si gercek hayatta da femaledi.(en azindan benim oynadigim serverda)[signature][hline]oyle iste.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim guildde 12 tane wardi :D (evet 12) 8 tanesi (evet 8) high-end instanceye gircez biz diye guildi terkettiler o_O
simdi bizde girioz oralara ama bunnar set düzmüşler bile :(

çok hırslı ve ay ay ay diye eğlencesine oynayan 2 sınıf kız war sanırım =))

hatta bi tanesi dwarf female warrior bi ablamız aksamları ay yemek yapceeem diip kaybolur :p

[Bu mesaj scorch tarafından 26 Ekim 2005 08:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim bir arkadaşımızın kız kardeşi oynuyor Level 60 Hunter Level 50 de Rogue karakteri var.Uo'da oynuodu bundan önce bana pek garip gelmio yani (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 25 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
soyle bir dusundum
bizim guildde [eclipse] 3 tane
invadoria da 1 tane
mit te 1 tane
benim bildigim bi 5 tane 60 var bl de su an

Invadoriada 2 bayan arkadaşımız var, düzeltiyim Wendigo. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...