Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankaragücü-Fenerbahçe[Kupa]

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

aurelioya arkadan taban girip kırmızı kart görmesi gereken evren ikinci golü attı.

bu arada konya başkanı ne diyecek merak ediyorum; cordobanın boşa çıktığı pozisyonda offside diye buz gibi gollerini yediler, ayrıca adem dursunun elle kestiği topa da penaltı vermedi hakem. bir şey demiyecek bence; zoru derdi fenerle bunların!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dr_mystere, 26 Ekim 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
aurelioya arkadan taban girip kırmızı kart görmesi gereken evren ikinci golü attı.

bu arada konya başkanı ne diyecek merak ediyorum; cordobanın boşa çıktığı pozisyonda offside diye buz gibi gollerini yediler, ayrıca adem dursunun elle kestiği topa da penaltı vermedi hakem. bir şey demiyecek bence; zoru derdi fenerle bunların!!

hep söylerim.
FB hataları geri çevirmesini bildiği için konuşulmuyor.
bu kadar basit ;)

Yozgatlı'nın asistte bi kesiş var. kafayı yersiniz. milimlik gönderdi.[signature][hline]tea for two and two for tea
Sosyal ağlarda paylaş

yaw şimdi ajansspor da atay aktuğ'un açıklamalarını okudum; gökdeniz'i alamadığımız için aziz başkan hem onu hem de trabzon'u cezalandırıyormuş. adamlar iyicene paranoya yaptı walla, başkan mı bunun eline kupon verip iddaa oynattı, yoksa şike için o mu telefon açtırdı?
adamlar eleğe döndüler hala kendi işleriine değilde bize bakıyorlar, gerçekten anlamak mümkün değil.
ben şahsen başkanın bunları kaale alıp da cevap vermemesini istiyorum, ama galiba yarın basın toplantısı yapacakmış.[signature][hline]hep destek,tam destek!
100. yılında şampuan olanlar, 101.de desonunuz aynı!!
Sosyal ağlarda paylaş

helal olsun fenerbahçeme[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...