solo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yav arkadaslar yokmudur istanbul'da soyle adam gibi kunefe yapan bi yer?olduk bittik kunefesizlikten :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bursaya gel ismarliyayim[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bostancı, lunaparkın ordan sağa döneceksin ( kadiköy yoluna ). biraz ilerde bi yıkamacı var. onun oldugu yerde ''kardelen dürüm evi'' künefesine hastayız ailecek. ama daha guzelleri var mıdır? vardır.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 harbi ya künefe offf nerde var la iyi künefe bursada gelince bi dalalım künefeye[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] [Bu mesaj Joe tarafından 26 Ekim 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Gelin Erzurum'a kralını ısmarliim :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 voys sus abi aciktim abi...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ya bu yemek muhabbetlerini iftardan sonra yapsak.. orucu var niyetlisi var abicim ya. günaha giriyosunuz bak benden demesi :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Aksama hazirlik yapiyoruz :') yeri bulalim iftardan sonra hemen akalim mekana :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 oda güzel :D[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: AthleT, 26 Ekim 2005 13:04 tarihinde demiş ki: Gelin Erzurum'a kralını ısmarliim :) athlet erzurumda künefe yedim. sonra bi çok yerde yedim ama o tadı alamadım. nerde yediimi hatırlamıyorum ama süperdi[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: AthleT, 26 Ekim 2005 13:04 tarihinde demiş ki: Gelin Erzurum'a kralını ısmarliim :) aha valla ısmarlarız fede can urfa mıydı*[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 tellos küçüktüm hatırlamıyorum ya. ama bi gün erzuruma gelirsem orayı bulup yicem. cumhuriyet caddesinin göbeğindeydi heralde yaa.[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 en iyi künefe iskenderunda diye biliyorum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 yaw canım çekti...susun yaa..:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kadıköy'de Rex'in orda Köy Evi diye bi yer var amanin bo![signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki: or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 künefe en ii nerde yenir? tabi ki Gaziantep onun dışında işte "saray" idare eder istanbulda tatlı olaylarında sanırım herhalt..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kasibeyazin ki de guzel birde su yilmaz erdoganin yazi sinda guzel yapiyorlarmis ama gidip yemedim hic bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 abi kasibeyaz'in ki o kadar iyi degil. Su durumda en iyi kadikoy de gibi gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobmarley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Künefenin kralı adanadadır gelin misafirimiz olun yazları kışları izmirdeyim[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Künefe: Antakya, Hatay gerisi yan sanayi almayın korsan yayına izin yok! ortak olmayın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yaa kardelenin künefesi rulaz ama sakın ola etini yemeyiiin..ben zehirlendim bi keree:D[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeHi_R Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya bende özledım canakkalede hıc guzel degıl ama ıstanbula bı donsem gelsem kralını bulurum[signature][hline]It's Better toburn of then to Fode away...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: vengefuler, 26 Ekim 2005 14:39 tarihinde demiş ki: en iyi künefe iskenderunda diye biliyorum:) Aklımdan aynı şey geçtikten 1 sn sonra senin mesajı gördüm xD Künefenin kendine has tadı, içindeki tuzsuz peynirden dolayı. E onu da istanbul' da her yerde bulamıyosun. :P[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kaşıbeyazın oralarda Florya 'da Ulıdağ et lokantası var.Oranın künefesi bence çok başarılı.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 be güllaç yedim dün künefe yerine.. garip bi tatlı aslında..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar